ŽELJKO GLAVNI KRIVAC: Jovana Joksimović otkrila zašto je dobila otkaz na RTS-u!

Foto: jovanamac/Instagram
0

Supruga Željka Joksimovića već gotovo deceniju nije deo Javnog servisa, a sada je odlučila da progovori o razlozima napuštanja ove medijske kuće.

Jovana Joksimović je u jednoj emisiji navela da je njena veza sa današnjim suprugom bila trn u oku mnogima, te da je zbog toga otišla sa RTS-a.

To je meni napravilo probleme u poslu. To je bilo sedam, osam nedelja na naslovnoj strani svih tabloida. To je meni napravilo veliku štetu i to je jedan od razloga zašto ja više nisam na RTS-u. Da budemo potpuno iskreni. Krenu novine negde da vas čerupaju. RTS u to vreme nije bila televizija koja neće imati voditelje na naslovnim stranama tabloida. Iako mi nismo uradili ništa loše. Zaljubili smo se, počeli smo da živimo zajedno i šta je tu problem? Lovili su nas, svuda nas pratili i to je bilo baš naporno. Ja tada uopšte nisam bila svesna šta se tu dešava, što smo mi toliko interesantni, a ni danas mi neće biti jasno zašto se time novine bave, ali jasno je da ljude to zanima. To je stvarno bio veliki šok. Bio bi šok i danas. To kad te tako razapinju svakog dana, bilo da imaš 25 ili 60 godina, nije bilo nimalo prijatno – priznala je Jovana.

Izvor: Kurir.rs/Puls
Foto: jovanamac/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.