LUKA OTKAČIO NATAŠU: Lazukić neće u pevačicin stan!

Foto: bekvalceva/Instagram
0

Luka Lazukić, novi dečko Nataše Bekvalac, ne želi da se preseli u njen dom na Dedinju iako pevačica već neko vreme pokušava da ga nagovori na to!

Nataša i Luka odlično funkcionišu, lepo im je kad su zajedno i ona bi volela da se on doseli u njen stan, u kojem od 2014. živi sa ćerkom Hanom. Ali problem je u tome što se njemu ta ideja uopšte ne dopada. On Natu mnogo voli i ispunjava joj sve želje, bez nje ne može da zamisli nijedan dan, ali nema nameru da se preseli kod nje. Luka je ozbiljan čovek, uspešan biznismen, a ne bebisiter ili papučar – kaže Lukin prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

On dodaje da Luka sebi nikad ne bi dozvolio da živi kod devojke.

To bi značilo da je on žensko i da se udao. On ni sa jednom devojkom sa kojom se zabavljao nije to uradio, pa neće ni sad s Natašom. Kad je o tome reč, on je pravi Balkanac. Kad bude došlo do toga, mislim da će se Nata preseliti kod njega jer je ona ipak razumna žena – završava Lukin drugar.

Luka Lazukić ne želi da živi u stanu svoje devojke, ali zato uveliko razgleda nekretnine u pevačicinom komšiluku na Dedinju.

Luka je situiran. On voli da ulaže u biznis i u nekretnine, a pošto mu veza sa Natom odlično ide, rešio je da svoju dragu iznenadi i da kupi stan u njenom komšiluku kako bi joj bio blizu. Nataša to još ne zna, a i on planira da joj to saopšti tek kada sve bude bilo gotovo – tvrdi Lukin prijatelj.

Inače, pevačica je nedavno odlučila da promeni sav nameštaj u svom domu na Dedinju kako je više ništa ne bi podsećalo na bivšeg muža Ljubu Jovanovića. Luka ju je podržao u tome i obećao joj da će sve zajedno opremiti. Zajedno će birati nameštaj i praviti raspored. Koliko će to uticati da on promeni odluku i doseli se kod nje, ostaje nam da vidimo.

Izvor: Kurir
Foto: bekvalceva/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.