OVO MORATE ZNATI: Top 5 saveta za sjajan seks po tropskoj vrućini

0

Koliko god leškarenje na plaži i ispijanje koktela zvučali zanimljivo, nesumnjivo je da leto donosi i izvesne poteškoće, naročito kada je naš seksualni život u pitanju. Jednostavno, suviše je toplo!

U takvim uslovima se najradije ne bi micali ispod klima-uređaja čitav dan, a kamoli radili nešto drugo. No, evo saveta kako da i tokom tropskih dana uživate u seksu, a da pritom ne padnete u nesvest od vrućine.

Kockice leda

Kockicama leda začinite svoj seksualni život. Zapravo, rashladite ga. Uzmite kockicu leda, stavite je između zuba i prolazite njome celim tijelom vašeg partnera, odnosno partnerke, a onda to tražite da i vama učini.

Seks u javnosti

Iako nije baš dopušteno, sigurno je uzbudljivo. Stari stanovi nemaju ugrađene klimatizacijske uređaje ako to sami niste učinili, stoga, ako se kuvate u stanu i nije vam ni do čega, setite se da su brojni trgovački centri, ali i bioskopi, rashlađeni. Sigurno ćete imati opasno, seksi i rashlađujuće iskustvo.

Hladni tuš

Umesto tople kupke, zajedno uđite pod hladan tuš. Griaćete se toplim telima, dok će vas voda rashlađivati.

Izbegavajte “jastučiće”

Kreveti se tokom seksa mogu poprilično ugrejati, a pogotovo ako je na njima mekani prekrivač. Najbolje rešenje za seks u toplim danima je kuhinjski pod ili sto gde se nećete toliko znojiti.

Vrući seks

Ako vam vrućina ne smeta baš toliko, prepustite se strastima jer će vam užitak sigurno biti još veći. Radite to u laganijem ritmu, dišite duboko i gledajte se u oči, neće vam smetati baš ništa jer ćete jedino razmišljati o obostranom zadovoljstvu.

Izvor: Kurir
Foto: Ilustracija/Pixabay

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.