VERICA RAKOČEVIĆ SE DOBRO NOSI S GODINAMA: Samo glupa žena može da misli da posle pedesete izgleda kao devojka!

Modna kreatorka Verica Rakočević ima 69 godina i liniju na kojoj joj sasvim sigurno zavide mnogo mlađe dame. Zgodnom suprugom pohvalio se i Veljko Kuzmančević. On je objavio fotografiju Verice u bikiniju.
- Moja žena i tačka - napisao je Veljko pored slike koja je izazvala pravu lavinu pozitivnih komentara na račun njenog izgleda.


Tim povodom, oglasila se i modna kreatorka statusom na svom Fejsbuk nalogu.

-Posle ovoliko komentara uglavnom lepih imam potrebu da se oglasim.
Imam 69 godina, troje dece i tri unuka, nosim bikini i nosiću ga i u devedesetoj ako doživim.Imam bore(manje nego sto bi trebalo)koza mi je bolja nego sto bi trebalo, imam celulit onoliko koliko je normalno za mnogo manje godina i imam veliku zahvalnost Bogu na svemu sto mi je dao i lepo i ruzno.Samo glupa zena moze da misli da posle pedesete izgleda kao devojka, a pametna zena prihvata svoje telo sa svim nedostatcima koje nose godine nalazeci kompenzaciju u iskustvu i pameti koje nose iste. Moj muz se nije zaljubio u moju svezinu i lepotu u ovim godinama ali je toliko zreo da je dopreo do lepote duse sto moze mali broj muskaraca, zato je poseban..Poenta ove slike nije pokazati svoju zenu kao bombu(jer ona to i nije) nego, volim moju zenu i tacka. Volim je sa svim borama, sa nemogucnoscu da mi rodi dete, sa kozom koja nije kao u devojke ali je volim. Zato, hvala Bogu na daru da mogu, nadam se, da ostatak zivota zivim neopterecena da li cu iz dana u dan biti starija, ruzna necu biti nikada jer je lice ogledalo duse a ja sam se trudila da moja dusa daje samo ljubav.
Volim vas sve, i one koji me hvale i one koji su svoje prostacke komentare obrisali jer ih je sramota od vas pametnih. Samo ljubav ce promeniti planetu, pogotovu Srbiju, zapamtite to
- napisala je Verica.

Autor: nadlanu.com/D.R.
Foto: Facebook, Goran Zlatković

Pogledajte još