DIVAN PREOKRET: Šerif se vratio Atifi i priznao ćerku

Foto: YouTube/PrintScreen
0

Muž najstarije porodilje u Srbije Atife Nokić (60), Šerif ovih dana se predomislio i rešio je da prizna Alinu koju je ova hrabra žena rodila pre nešto više od mesec dana i to iz petog pokušaja vantelesne oplodnje.

On je ranije najavljivao da zbog bolesti i starosti, ali i pritisaka rođaka, kao i konstantnog prebacivanja okoline, neće priznati devojčicu jer joj nije biološki otac, ali se ipak pokolebao.

Verujte, nije mi bilo lako. Trpeo sam pritiske okoline, ali i porodice i dece iz prvog braka koja žive u Turskoj. Ipak, pričao sam sa Atifom i rešio da ostanem i budem joj podrška, kao što sam bio i do sad, pogotovo tokom trudnoće. Daću sve od sebe i da brinem o Alini, borićemo se, iako mi je zdravlje narušeno – poručio je Šerif.

Ostanak muža i njegova odluka da maloj Alini da svoje prezime Nokić, obradovali su Atifu. Međutim, kaže da su brojne brige ostale.

U poslednjih mesec dana, zvao me je veliki broj ljudi, čestitali na hrabrosti, pomogli koliko su mogli. Uplaćeno mi je oko 90.000 dinara, a i lokalna samouprava Novog Pazara je obećela da će nas pomoći sa još 100.000 dinara – ohrabrena je Atifa.

Međutim, uskoro će sa Šerifom i Alinom morati da potraži novi smeštaj, jer sadašnji nije adekvatan za život bebe.

Ovaj plaćamo 80 evra, ali ćemo do septembra morati da nađemo novi stan, veći i sa boljim grejanjem kako mi se Alina ne bi prehladila ili razbolela. Zato će nam biti potrebno više novca, a oboje smo trenutno bez primanja – ističe Atifa.

Alina je pre pet dana ušla u drugi mesec i, prema rečima Atife, lepo napreduje.

Bila je malo nervozna kada je primila vakcinu, ali se smirila. Zdrava je, lepo napreduje i svakog dana je sve veća i lepša – osmehuje se najstarija porodilja u Srbiji.

Izvor: Blic
Foto: YouTube/PrintScreen

Ostavite komentar

Your email address will not be published.