TEŠKI DANI! Anđelina Džoli otkrila: Bolujem od Belove paralize

Foto: NBC - YouTube/PrintScreen
0

Anđelina Džoli je u intervjuu za „Vanity Fair“ otkrila kako je njenih šestoro dece, sa kojima sada živi u velikoj vili vrednoj 25 miliona dolara, podnelo razvod.

Sve je ovo bilo veoma teško za nas, čini se kao da tek sada hvatamo vazaduh. Trudimo se da zacelimo kao porodica – ispričala je glumica i dodala da su se stvari pogoršale prošle godine na snimanju filma „First They Killed My Father“.

Mediji su izveštavali da je razvod uticao na šestoro deco, ali glumica kaže da su oni svesni situacije u kojoj se porodica našla.

Naš način život nije uticao negativno na našu decu i drago mi je da možemo da im pružimo sve ovo. Izrastaju u šestoro divnih, pametnih ličnosti i veoma sam ponosna na njih – kaže Anđelina.

Džolijeva je u intervjuu otkrila i da pati od Belove paralize, privremene bolesti koja parališe jednu stranu lica. Takođe, razvila je hipertenziju a ima i problema sa kožom.

Ne znam da li je zbog menopauze ili godine koju sam imala. Žene sebe stavljaju na poslednje mesto kada imaju velike porodice. Ali, rešila sam da preuzmem kontrolu nad mojim životom i zdravljem. Porodica mi je i dalje na prvom mestu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: NBC – YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.