SKLOPILA PORODIČNU SLAGALICU: Marija Veljković kupila stan na kredit!

Foto: Goran Zlatković
0

Marija Veljković je rođenjem trećeg deteta sklopila svoju porodičnu slagalicu sa suprugom Milanom Milovanovićem, pa su njih dvoje rešili da se presele u veći stan, koji su kupili na kredit!

Naime, lepa voditeljka RTS-a i njen životni partner sve su se teže snalazili sa troje male dece u stanu u Novom Beogradu u kojem su doskora živeli, a kako, naravno, kao i većina poštenog sveta u Srbiji nisu imali keš da kupe veći stan, odlučili su da pomoć potraže u banci.

Marija je veoma posvećena porodici, što pokazuje i odluka da rodi treće dete, što u Srbiji nije tako česta pojava. Ona uspeva da uz Milanovu pomoć bude i dobra majka i uspešna žena, međutim, mali stan nije gušio samo njih dvoje, već i decu, kojoj je neophodan prostor za igru. Osim toga, mališani su različitog uzrasta, pa i ne spavaju uvek u isto vreme i nemaju iste igračke, pa su sve te okolnosti dovele do toga da Marija i Milan odluče da se presele – otkriva izvor blizak voditeljki popularnog kviza „Slagalica“ i dodaje da se supružnici nisu uplašili kredita:

Jasno im je da je to rizik, ali sa druge strane oboje dosta rade i trude se da zarade dovoljno za porodicu, tako da veruju da će biti u stanju da isplate kredit – zaključio je naš sagovornik.

Tačno je da smo se preselili, ali ne bih da komentarišem da li je stan kupljen na kredit – kratko, ali ljubazno je rekla Marija.

Izvor: Alo!
Foto: Goran Zlatković

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.