Dokumentarni film o Selin Dion

NJUJORK, 14. februara 2010. (Beta-AP) - Dokumentarni film o Selin Dion, "Celine: Through the Eyes of the World" kanadsku pevačicu ne prikazuje samo kroz nastupe na poslednjoj svetskoj turneji, već obožavaocoma prikazuje i njen privatni lik van scene.

Selin Dion je tu prikazana kao brižna majka, nežna supruga, znatiželjni turista, odana ćerka, u kadrovima iz njenog privatnog života koje je, kako je sama kazala, želela da podeli s obožavaocima. "Želim da (obožavaocima) budem dostupna. Ne želim da se bavim šou biznisom pa da zato budem drugačija", navela je pevačica koja je uzela godinu dana odmora posle svetske turneje. "Naš posao jeste ekstravagantan, fascinantan... Ja to ne nazivam normalnim životom, ali mi smo normalni ljudi. Želela sam da ljudi vide da mi živimo najnormalnije što je moguće", dodala je.

Selin Dion trenutno radi na novim albumima na engleskom i na francuskom jeziku, a iduće godine ponovo se sprema da na tri godine ode u Las Vegas gde će nastupati u Koloseumu, u Sizars palasu.

Pogledajte još