U Luštica Bay nastupio Crystal strings!

Raznovrstan repertoar i dobro raspoloženje obeležili su veče koje je priređeno u saradnji sa Međunarodnim festivalom KotorArt odnosno segmenta – Don Brankovi  dani muzike, u okviru čijih pratećih programa pored „Crystal Strings“, nastupaju brojni ansambli i sastavi iz Crne Gore i regiona koji će do 13. avgusta izvesti više od 100 pratećih programa.

Ansambl Crystal Strings je nastao pre dve godine kao inicijativa studenata Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu i bivših učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji. Ovaj ansambl je u prvobitnom sastavu bio gudački kvartet, a zatim je napravljen još jedan sastav kome se pridružio talentovani gitarista. Vodeći članovi ansambla su Slađan Cvejić, Strahinja Radović i Milan Milanović.

„Sledeći koncert koji nas očekuje u okviru partnerstva sa KotorArt Don Brankovim danima muzike je koncert gitariste Miloša Karadaglića i njegovih gostiju koji sa nestrpljenjem iščekujemo. Scena pripremljena za koncert je nesvakidašnja i uverava sve posjetioce da je Luštica

Pogledajte još