NOVI TREND U PLASTIČNOJ HIRURGIJI: Mladi poludeli za ovom bizarnom estetskom korekcijom!

0

Svi smo se čudili trendu veštačkih pegica, ali posle ovoga nas više ništa ne može iznenaditi. Mladi su poludeli za ovom bizarnom estetskom korekcijom, a za nju treba izdvojiti pozamašnu svotu novca.

Mnogi ljudi rupice na obrazima smatraju neodoljivim, stoga je bilo samo pitanje vremena kad će ovaj šarmantni ukras postati deo ponude plastičnih hirurga.

Sve više mladih pojavljuje se kod hirurga s takvim zahtevom, navodeći kao uzor zvezde poput Mirande Ker, i Arijane Grande. Dobra je vest da ovaj postupak traje samo pola sata, a za njega nije potrebna opšta anestezija, već samo lokalna.

Operacija se izvodi tako da lekari pričvrste unutrašnji mišić obraza za donju površinu kože, a rupice se vide tek kad pravimo određene pokrete poput smejanja i pričanja, ali ne i kad je lice opušteno, pa je efekat vrlo prirodan.

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Rezultat je, ipak, privremen i traje između jednog i dva meseca, a za operaciju treba izdvojiti do 2.500 dolara, što zaista nije mala cifra.

Budući da bizarni trendovi sa zapada munjevitom brzinom stižu i kod nas, neće nas iznenaditi da ovaj trend zaživi i u Srbiji.

Izvor: independent.co.uk, zena.blic.rs
Foto: pixabay.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.