NJEGOVE SUMNJE SU SE OBISTINILE: Božo Vrećo unajmio detektiva i otkrio partnerovu prevaru!

0

Poznati pevač sevdalinki iz BiH, koji je pre dva meseca najavio venčanje sa misterioznim muškarcem iz Beograda, raskinuo je veridbu sa svojim partnerom.

Božo Vrećo sredinom maja objavio je na svom profilu na Fejsbuku da se zbog ljubavi seli u srpsku prestonicu, a sada je na istoj društvenoj mreži otkrio da se venčanje neće dogoditi zbog partnerove prevare.

Desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvek gnušao. Pre nego što sam otišao kod njega da živimo zajedno, smetalo mi je nekoliko stvari koje se nisu uklapale, zbog čega su mi stvarale nemir – započeo je Vrećo iscrpan post na Fejsbuku u kojem je naveo da je preuzeo sve mere kako bi saznao ko je “čovek sa kojim treba da počne da živi”.

Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvesno vreme. Saznali smo da je imao dupli život i da me je varao i lagao. Izgubio sam veru u ljubav, a pre dve noći sam isplakao sve što sam trebao. A što je najgore, kod takvih osoba je teško prozreti preljubu ili sam ja bio previše slep od ljubavi dok nisam progledao. Sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku. Neko živi sa ovim celi život i ne zna sa kim živi ili se pravi da ne zna, ali ja ne mogu tako, a nemojte ni vi – napisao je emotivno skrhan Vrećo na Fejsbuku i dodao da jedinu utehu nalazi u podršci majke i sestre.

I da znate da sam dobro i da sam jak, svašta sam preživeo u životu, a ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima. Bog mi je pomogao opet da progledam i razumno ne uđem u nešto što me moglo još više povrediti i koštati mog zdravlja koje moram čuvati iznad svega – zaključio je za kraj Vrećo.

Autor: nadlanu.com/D.R.
Foto: bozovreco/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.