NJEGOVE SUMNJE SU SE OBISTINILE: Božo Vrećo unajmio detektiva i otkrio partnerovu prevaru!

Božo Vrećo sredinom maja objavio je na svom profilu na Fejsbuku da se zbog ljubavi seli u srpsku prestonicu, a sada je na istoj društvenoj mreži otkrio da se venčanje neće dogoditi zbog partnerove prevare.

- Desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvek gnušao. Pre nego što sam otišao kod njega da živimo zajedno, smetalo mi je nekoliko stvari koje se nisu uklapale, zbog čega su mi stvarale nemir - započeo je Vrećo iscrpan post na Fejsbuku u kojem je naveo da je preuzeo sve mere kako bi saznao ko je “čovek sa kojim treba da počne da živi”.

- Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvesno vreme. Saznali smo da je imao dupli život i da me je varao i lagao. Izgubio sam veru u ljubav, a pre dve noći sam isplakao sve što sam trebao. A što je najgore, kod takvih osoba je teško prozreti preljubu ili sam ja bio previše slep od ljubavi dok nisam progledao. Sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku. Neko živi sa ovim celi život i ne zna sa kim živi ili se pravi da ne zna, ali ja ne mogu tako, a nemojte ni vi - napisao je emotivno skrhan Vrećo na Fejsbuku i dodao da jedinu utehu nalazi u podršci majke i sestre.

- I da znate da sam dobro i da sam jak, svašta sam preživeo u životu, a ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima. Bog mi je pomogao opet da progledam i razumno ne uđem u nešto što me moglo još više povrediti i koštati mog zdravlja koje moram čuvati iznad svega - zaključio je za kraj Vrećo.

Autor: nadlanu.com/D.R.
Foto: bozovreco/Instagram

Pogledajte još