Karaoke za decu, vežbanje sa Biljanom Paroški iz World Class-a i igranka danas na Štrand Summer Festu!

Od 18h “Štrand Summer Fest” i fitnes centar World Class, poklanjanju Novosađanima besplatan trening na platou ispod Mosta slobode. Trener Biljana Piroški iz fitnes centra World Class, održaće besplatni trening celog tela koji se fokusira na poboljšanje fleksibilnosti i snage, sa vežbama koje istežu i toniraju sve mišićne grupe.
Prikladno za sve nivoe utreniranosti, potrebna vam je samo dobra volja!

Od 20h organizujemo treću po redu igranku “Kao u dobra stara vremena”.

Ovog puta uživaćemo uz stare dobre hitove kao što su "Devojko mala", "Jednom se ljubi"; "Piši mi", "Pod sjajem zvezda" i mnoge druge. Ulaznica je cipele plesalice, stare krpice iz ormana i nekoliko osnovnih plesnih koraka!

Ulaz na sve sadržaje je besplatan!

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Pogledajte još