ŠOPING PO ŽELJI SVAKOG POTROŠAČA - UŠĆE Personal Shopper

Koncept Personal Shopper je prilagođen svim generacijama i svim modnim ukusima, a zadatak ličnih stilista UŠĆE Shopping Centera biće da pomognu ljudima da pametno investiraju i izgrade prepoznatljiv stil u bogatoj ponudi brendova centra.

Modne savete pri kupovini svim zainteresovanim kupcima u UŠĆE Shopping Centeru pružiće renomirani domaći modni stručnjaci, a među njima su Nenad Radujević, Filip Maksimović, Jasmina Sanader, Ljiljana Joksović i Lidija Jovanović. Svi oni asistiraće kupcima prilikom kupovine određenih modnih komada, uz pružanje konkretnih saveta i trikova za stajling u skladu sa građom i ličnim preferencijama, kao i saveta o trendovima sezone.

U okviru ove jedinstvene usluge u UŠĆE Shopping Centeru, možete izabrati jednu od tri ponuđene kategorije za šoping, dok je sama usluga Personal Shoppera za sve kupce UŠĆE Shopping Centera potpuno besplatna. Detaljnije o kategorijama, biografijama stilista, kao i mehanizam prijave za Personal Shoppera nalaze se na sledećem linku http://usceshoppingcenter.rs/personal-shopper/.

Uz UŠĆE Personal Shoppera budite najbolja verzija sebe!

Pogledajte još