SELI SE: Nataša Bekvalac zbog trudnoće odlazi na selo!

Nataša Bekvalac donela je odluku da se s dečkom Lukom Lazukićem skloni iz gradske gužve i preseli na salaš u Čeneju nadomak Novog Sada. Na ovaj korak se odlučila jer joj je tokom trudničkih dana neophodan mir, koji je tamo pronašla.
- Nataša je rešila da ode iz Beograda zbog trudnoće. Njeno prostrano imanje je pravo mesto za idealan porodični život, pa je preporučila Luki da se presele na salaš. On nijedne sekunde nije razmišljao, kao iz puške joj je rekao da se slaže sa njenom idejom. Bekvalčeva je ubrzala radove na salašu, kako bi se što pre preselila. Nataša želi da se mirno posveti trudničkim danima u kojima uživa već dva meseca - otkrio je izvor za "Kurir" i dodao da popularna Novosađanka neće prodati stan na Dedinju nakon selidbe u Čenej.

Nataša će nekretninu ostaviti u svom vlasništvu jer će se vratiti u Beograd posle porošaja. Planira da živi na selu samo tokom trudničkih dana. Inače, Luki se mnogo sviđa salaš, gde je nedavno napravio i rođendansku žurku, a i Hana obožava da tamo provodi vreme - završava isti izvor.

Izvor: kurir/srbija danas
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još