VIŠE NE JEDE ZA DVOJE: Ana Nikolić na strogoj dijeti

Foto: ananikolicofficial/Instagram
0

Ana Nikolić je presrećna što su ona i njen suprug Stefan Đurić Rasta postali roditelji, međutim, lepa pevačica je, videvši kazaljku na vagi, ogledalo, a ponajviše nalaze lekara o povišenom šećeru i pritisku, deset dana posle porođaja shvatila da je vrag odneo šalu, te se već bacila na dijetu!

Pop pevačica, koja trenutno, navodno, ima čak 125 kilograma, ne samo što je zgrožena svojim izgledom, nego je i uplašena za zdravlje, tako da je čvrsto rešila da debljini stane na put.

Ana je uvek vodila računa o izgledu, ali se poslednjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvek najlepša, bez obzira na kilograme. Kada je zatrudnela, pustila je na volji svom hedonizmu i rešila da jede bukvalno šta hoće i kad joj padne na pamet, da jednom u životu sebi da oduška do kraja – priča sagovornik blizak majci male Tare i dodaje da se Ana ubrzo pokajala zbog ove nepromišljene odluke:

Apetit joj jeste divljao pod uticajem hormona, ali shvatila je definitivno da je preterala kada su je lekari upozorili na visok nivo šećera u krvi i pritisak.

Kilažu je lako dobiti, ali ju je teško izgubiti. Ani se ranije dešavalo da nabaci do desetak kilograma koje je uspevala da skine dijetama i treninzima, međutim, ovo će biti teži zadatak. Za početak, izbacila je iz ishrane testo, slatkiše i sokove, pa bi uskoro trebalo da počne da mršavi.

A da bi sve ipak išlo brže, Nikolićevoj će pomoći majka Miljana, koja je u top-formi i koja rukovodi fitnes-centrom koji joj je otvorila ćerka.

Kako su mediji ranije pisali, centar je opremljen fit-step mašinama, koje se naprežu umesto onog ko trenira i veoma su efektne.

Miljana je presrećna što joj je Ana podarila unuku, ali veoma je kritična prema ćerki što je u trudnoći bila toliko opuštena i rekla joj je da pod hitno mora da smrša deset-petnaest kilograma, taman dok se oporavi od carskog reza, a onda joj slede naporni treninzi. Njen plan je da Ana počne da vežba od jeseni i da do Nove godine već liči na onu staru, a da na proleće bude bomba kao što je uvek i bila – zaključuje sagovornik.

A post shared by S T A R (@star_magazin) on

Izvor: Alo!
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.