PREPORUKA ZA DANAS: Biljana Obradović – izložba, utakmica, knjiga, aktivnost, film, TV emisija

Većina je pamti kao zaštitno i najpoznatije lice emisije "City", ali njenu biografiju krasi i poduži spisak imena domaćih i svetskih 'selebritija' iz sveta mode, filma, muzike i kulture koje je tokom sada već dugogodišnje karijere imala privilegiju da intervjuiše. Ljubav prema sportu, naročito fudbalu, ali i želja da se oproba u novim profesionalnim vodama, dovela je na mesto PR-a fudbalskog kluba "Partizan" što je, kako kaže, apsolutno ispunjava, ali uprkos brojnim obavezama koje prate rad sa jednim od najvećih domaćih timova, nije zaboravila na svoje gledaoce, one koje verno prate njen rad, pa paralelno radi i na svom autorskom projektu, emisiji "Biljana za Vas". Ova neustrašiva dama danas sa vama deli svoje preporuke i favorite.

Foto: Promo

IZLOŽBA DEJVIDA LINČA

Za 1. septembar najavljena je izložba kultnog reditelja Dejvida Linča, koji će prvi put doći u ovaj deo Evrope. Sa Linčem sam razgovarala u Njujorku pre jedno sedam godina povodom velike svečanosti u Radio City Holu. Linč se bavi transcedentalnom meditacijom i ima svoju fondaciju koja pomaže na hiljade škola i porodica u Americi. Biće mi zadovoljstvo da mogu ponovo da se sretnem sa svojim prijateljima koji se trude godinama unazad da promovišu organsku proizvodnju, ajurvedu i TM u Srbiji.

www.kcb.org.rs

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

UTAKMICA "PARTIZAN" - "VIDEOTON"

Fudbal i samo fudbal! Prvo 17. avgusta, nažalost pred praznim tribinama u Humskoj, a potom 24. avgusta revanš utakmicu u Mađarskoj protiv ekipe "Videotona" koju predvodi bivši trener "Partizana" Marko Nikolić. Ovo je play off faza Lige Evrope i poslednja prepreka za crno-bele! Prenos na RTS u 21h u četvrtak.

www.en.partizan.rs

Foto: Promo

KNJIGA "TAJNA ZDRAVLJA" – GORAN RADOVANIĆ

Knjigu "Tajna zdravlja" autora Gorana Radovanića preporučio mi je moj prijatelj, sada fudbaler "Kelna", a nekada "Partizana" Miloš Jojić. Knjiga i Goranovo iskustvo i praksa koji su mi totalno preokrenuli pristup ishrani, zdravlju, poboljšali fizičke performanse i spremnost. Sjajna knjiga koju svako mora ne samo da ima, već i da primeni.

www.superknjizara.hr

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

FIZIČKA AKTIVNOST - JOGA

Joga uvek i svuda! Znam da mnogi imaju predrasude, ali joga je spas za um i telo osoba koje žele da se oslobode stresa, imaju čist um i savršeno telo! Znam da će me mnogi kritikovati jer se joga ne oslanja na fizičko vežbanje, ali za nas žene je to važno! Iako mogu svuda da idem ja sam svoju ljubav dala Ani Nikolić iz "Surya yoga studia"! Dođite, nećete se pokajati!

Foto: Promo

FILM "ATOMIC BLONDE"

Ovog leta je hit film "Atomic blonde" sa Šerliz Teron i Sofijom Butelom. Sa obe sam radila intervjue, a za Šerliz mogu reći da je u prirodi kao i na filmu. Sofija je billa moj sagovornik za rimejk filma "Mumija" pre tri meseca u Londonu. Film obiluje seksi scenama između dve glumice, što sigurno privlači pažnju.

www.imdb.com

Foto: Promo

TV EMISIJA – "BILJANA ZA VAS"

Moja emisija "Biljana za Vas" nedeljom na Pink2 u 19h. Emisija koja je zadržala potreban tv glamur, a pritom je edukativna i moderna. U njoj za sat vremena možete i videti i čuti sve ono što vas zanima, a niste imali gde - od medicine, arhitekture, mode, filma, kuvanja....

Autor: Marija Milošević
Foto: Mirko Tabašević/Privatna arhiva

Pogledajte još