POSLE SONJE - SANJA: Marko Jarić uživa u novoj romansi

Košarkaš Marko Jarić više od dva meseca uživa u vezi sa Sanjom Brnović, manekenkom i bivšom učesnicom "Velikog Brata". Par je vezu započeo na Crnogorskom primorju, a privukli su jedno drugo čim su se upoznali.

- Kako su oboje odmarali na istom mestu u Crnoj Gori, bilo je pitanje vremena kada će Marko krenuti da osvaja Sanju, jer se na prvu loptu videlo da mu se baš dopala. Posle nekoliko dana od upoznavanja ponovo su se videli i započeli vezu. Oni od početka od imaju dogovor da svoj odnos strogo kriju od javnosti. Jarić je taj koji je naročito oprezan i nikako ne želi da se za njih sazna - tvrdi dobro obavešteni izvor.

Sanja je zaljubljena i prihvatila je Markove uslove da vezu sačuvaju od javnosti, ali kako tvrdi izvor blizak manekenki, ona se ne slaže u potpunosti sa uslovima svog dečka.

- Oni se zbog Markove želje da se ništa ne sazna viđaju samo po mestima gde nema rizika da će ih neko videti. On je često pokupi iz provoda, ali se prethodno ne pojavljuje tamo gde je ona. Najviše vremena provode u stanu, sakriveni od svih, a na svemu tome on insistira - otkriva dobro obavešteni izvor i dodaje da Sanja zbog ovog i nije baš najsrećnija.

- Sanji počinje da smeta Markova preterana opreznost, ali zna da će morati da istrpi bar još neko vreme da bi njihov odnos bio onakav kakvim ga ona zamišlja. Ne prija joj ni što je ljudi konstantno porede sa njegovom bivšom ženom Limom, te ne prihvata komentare da mnogo podsećaju likom i da ju je birao po njoj. Kako imaju istu boju očiju i kose, istu građu i način života, nije za čuđenje što sluša sve to, ali ime poznate manekenke ne želi da čuje u svom okruženju i trudi se da je to ne dotiče - završava sagovornik.

Za košarkaša odavno važi priča da ima svoj tip žene i da je zaveo mnoge poznate i prelepe devojke, ali ni Sanja nije nepoznata javnosti. Ona je, ako je verovati pisanju medija, već uspela da zavede poznatog muzičara Lenija Kravica, fudbalera Masima Ambrozinija, kao i saudijskog princa Faisa el Saida, čiju je prosidbu odbila. Njenom izgledu nije odoleo ni poznati fudbaler Ronaldinjo, koji je pokušavao da je osvoji za nekoliko dana koliko je boravio u Budvi pre nekoliko godina, ali je tada rekla da retko ko može da je osvoji. Takođe, pre Jarića je, kako se pisalo, bila u vezi sa košarkašem Nikolom Pekovićem. Zbog njega je na neko vreme zapostavila karijeru.

Podsećanja radi, Marko se nedavno našao u centru skandala kada se pisalo da je ljubavnik Sonje Vuksanović, supruge pevača Ace Lukasa. Moguće je da je i zbog toga Jarić sad rešio da sve svoje devojke drži u strogoj tajnosti, kako ne bi stalno bio u medijima.

Izvor: Alo!
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još