SANJA KUŽET PONOVO NA MALIM EKRANIMA: Morala sam da smršam i vratim se u formu za šest meseci

Međutim, od septembra ovu lepu voditeljku ćemo ponovo gledati na malim ekranima, a ona sa nestrpljenjem čeka da se ponovo nađe u ulozi domaćina jedne od najgledanijih emisija "Zvezde Granda".

Zvanično je prošlo godinu dana od kada nisam na TV-u. Prvo sam se psihički pripremila pre svega za jednu pasivnu trudnoću, pa onda sve što ide oko bepca. Sada mi je u glavi posao. Kada se organizuje vreme i kada se pripremi psiha, sve ide lakše. Sada sam već u svojoj glavi u poslu i u onome što me čeka. Kod nas majki je prirodno da već unapred o svemu razmišljamo – kaže Sanja.

Na pitanje da li će se moći snaći i organizovati vreme s obzirom na to da ima sina Andreja koji ide u školu i Strahinju koji je beba, voditeljka odgovara:

Uzeli smo svakako pomoć. Nemoguće je da danas žena može da postigne da radi a da ima tako malu bebu. Imaćemo ženu koja će konkretno da brine o bebi, a što se tiče školarca, on ima svoje obaveze. Kreće u treći razred. Sve moram da izguram – radni dan, noć na dežurstvu kući oko dece, a opet da na snimanju budem lepa i nasmejana. Zasad iz ovog ugla deluje komplikovano, ali kada krene, nemaš kuda. I kada prođeš taj nivo u životu, shvatiš da si i njega uspešno savladao. Ne mogu unapred da pričam, ali ja sam optimista i nadam se da ću se i tu snaći, naravno uz pomoć supruga. Nije sve samo na mojim plećima, pa tako da samo sebe junačim. Uz podršku svih članova porodice, jedino tako možeš da uspeš.

Posle porođaja mnoge dame kažu da je teško vratiti kilažu koju su imale pre trudnoće, ali takav slučaj nije i sa Sanjom.

S obzirom na to da sam sama sebi zadala tempo da se za šest meseci vratim na scenu, a ne bih se odlučila na taj korak da u potpunosti nisam zadovoljna sobom ne samo fizički nego i psihički, onda je sve kako treba. Naravno, uz vežbanje i malo korigovane ishrane liniju vratite na onu kakvu ste imali pre trudnoće. Ništa ne može preko noći da se promeni, ali da sam bila disciplinovana i imala želju da se što pre vratim u svoje stare stvari – jesam. Mislim da to ženi psihološki mnogo znači – poručila je Kužet.

Izvor: Blic
Foto: sanja_kuzet/Instagram

Pogledajte još