PREŠLA PREKO SVEGA: Andreana Čekić oprostila suprugu prevaru!

Naime, kako izvor blizak pevačici otkriva, zvezda "Granda" ponovo živi sa suprugom Ivanom Mladenovićem u zajedničkom stanu, iako je par ozbiljno razmišljao i o razvodu.

- Andreana je dokazala koliko voli Ivana. Ona mu je čak oprostila i incident sa snimanja spota koje se realizovalo na brodu u Crnoj Gori. Naime, njenom najboljem prijatelju je upao peškir u more, što je Ivana užasno iznerviralo, pa je nasrnuo na dotičnog. Tada se snimanje spota prekinulo, a Andreana se opet žestoko posvađala sa mužem. Tada su svi mislili da je to kap koja je prelila čašu i da je među njima definitivno gotovo, ali ipak su se prevarili. Pevačica mu je sve oprostila - kaže izvor.

Podsećamo, pevačica je supruga pre tri meseca uhvatila u prevari sa izvesnom starletom Gordanom Terzić. Starleta je tada javnosti na uvid dala prepisku sa Ivanom u kojoj se jasno može pročitati da Andreanin suprug pozvia starletu na "druženje". Zvezda "Granda" je tada prestala da živi sa suprugom, ali ne zadugo.

- Njih dvoje opet uživaju u ljubavi i čini se da Andreana prosto nikada ne može da se ozbiljnije najljuti na Ivana - zaključio je izvor blizak pevačici, dok ona juče nije bila dostupna za komentar.

Izvor: Alo!
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još