TUDORS PREDSTAVIO SVOJU REDIZAJNIRANU RADNJU

TUDORS je brend namenjen svim muškarcima – različitih uzrasta, zanimanja i modnih ukusa, jer svojom neverovatno širokom ponudom nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Pored klasičnih, modernih i elegantnih, strukiranih i poslovnih košulja, ovaj brend u svojoj ponudi ima i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima, polo majice, džempere, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne, kaiševe i veoma moderan aksesoar – ukratko sve što jednom muškarcu može da zatreba. Ono što najviše izdvaja brend TUDORS su pristupačne cene.

Svečanim otvaranjem redizajniranog objekta u Knez Mihailovoj ulici broj 34 TUDORS je poželeo dobrodošlicu svim svojim starim i novim ljubiteljima, a atmosferu na otvaranju uveličale su mnogobrojne poznate ličnosti, kao i ambasador Turske u Beogradu Tanžu Bilgič i predsednik izvršnog odbora HALKBANK Beograd Kenan Bozkurt.

Prisutne goste pozdravio je direktor kompanije BJN Bojan Mitić koji je svim gostima poželeo dobrodošlicu. Prvih 200 kupaca nagrađeno je elegantnim TUDORS kravatama.

Pogledajte još