Džeki Kolins objavila 27. roman

0

LONDON, 21. februara 2010. (Beta) – Džeki Kolins objavila je 27. roman pod nazivom "Poor Little Bitć Girl" koji za aktere ima bogate i lepe stanovnike Holivuda sa burnim privatnim životima, objavio je Foks njuz.

LONDON, 21. februara 2010. (Beta) – Džeki Kolins objavila je 27. roman pod nazivom „Poor Little Bitć Girl“ koji za aktere ima bogate i lepe stanovnike Holivuda sa burnim privatnim životima, objavio je Foks njuz.

Njeni prethodni romani, koji su prodati u više u 400 miliona primeraka u svetu, u nekim zemljama su zabranjivani zbog eksplicitnih opisa seksa. Posle prvog romana „Svet je pun oženjenih muškaraca“, napisala je „Svet je pun razvedenih žena“, a usledili su „Ljubavnici i kockari“ i „Holivudske supruge“. Ta knjiga je pretočena u TV seriju u kojoj su igrali Kendis Bergen, Endži Dikinson, Suzan Somers, Stefani Pauers i Rod Stajger.

Džeki Kolins, mlađa sestra glumice Džoan Kolins priča da inspiraciju nalazi u ljudima iz realnog života sa kojima se upoznaje i druži. „To su opasno lepi ljudi… Likovi u mojim knjigama su ublaženi, istina je mnogo bizarnija“, navela je autorka koja priznaje da „špijunira“ holivudsku elitu, sportske zvezde i bogataše. Njen pokojni suprug Oskar Lerman, koji ju je ohrabrivao da piše, bio je vlasnik noćnih klubova „Tramp“ u Los Anđelesu i Londonu u kojima je ona, kako je izjavila, „bila šokirana stvarima koje je ponekad viđala“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.