PREPORUKA ZA DANAS: Danijela Vranješ – knjiga, serija, recept, restoran, ličnost

Foto: danijelavranesica/Instagram
0

Glumica Danijela Vranješ rođena je u Sremskoj Mitrovici 1973. godine. Sa 11 godina, zajedno sa svojom porodicom, preselila se u Zemun. Nakon završene osnovne škole, upisala je Zemunsku gimnaziju, a posle toga Pravni fakultet u Beogradu na koji nije nikada otišla jer je otkrila svoju pravu ljubav – glumu.

Pošto je upisala Fakultet dramskih umetnosti, počela je da sprema ispite pa je tako isti završila za 3 godine, u predroku. Kada je počelo NATO bombardovanje, želela je da ode u Australiju, međutim, tada joj se otvaraju ponude za uloge u pozorišnim predstavama zbog kojih je i ostala u Srbiji. Neki od najpoznatijih filmova u kojima je glumila su: „Šovinistička farsa 3“, „Balkanska pravila“, „Dorćol-Menhetn“, „Ona voli Zvezdu“, „Munje“, „Čarlston za Ognjenku“. Pamtimo je takođe i iz TV serije „Kuća sreće“. Dve godine bila je član Beogradskog dramskog pozorišta gde je glumila u predstavi „Vrteška“, a isto toliko vremena provela je i na daskama Narodnog pozorišta u Beogradu. U Bitef teatru ostvarila je role u predstavama „Fejk porno“ i „Crvena“. Danas je mama male Eme, a za naš portal daje svojih 5 preporuka.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

KNJIGA „KAKO PREŽIVETI ŽIVOT“

Pisao čuveni Pajtonovac Džon Kliz sa svojim terapeutom. Kroz duhoviti dijalog otkrivaju kako struktura porodica iz kojih smo potekli oblikuje naš život, nude čitaocu ohrabrenje i putokaz za ostvarivanje sreće. Bave se pitanjima kako biramo partnere, zbog čega se zaljubljujemo, kako porodice iz kojih smo potekli utiču na naš karakter, kako se ponašamo sa svojom decom i slično. Uvek joj se vraćam i toplo je preporučujem svima.

www.delfi.rs

Foto: Promo

SERIJA „ENTOURAGE“

Veliki sam fan ove američke serije i jednog od glavnih junaka kojeg zovu Drama. Postoji i film sada, ali ja se ipak nadam nastavku serije. Sjajna serija, ko nije, obavezno neka pogleda!

www.hbo.rs

Foto: Ilustracija/Weheartit.com

RECEPT

Donela mi ga je mama iz Australije. Prepržite ananas i pospete ga cimetom. Tamo ga jedu posle glavnog jela jer pomaže varenju. Preukusno je, a ujedno lagano i brzo.

Dobar dan… #zemunskikej #dunav #danuberiver #sunnyday #kafazadobardan #marina4 juli #seeyousoon

A post shared by marina4juli (@marina4juli) on

KAFIĆ/RESTORAN „MARINA 4. JULI“

Tamo smo svaki dan. Sjajno mesto za ljubitelje reke, za ribare. Prelep pogled na Dunav i Veliko ratno ostrvo. Izvrsna je hrana, bilo da je riba ili meso. Svaka čast gazda Dekiju na novoj koncepciji!

marina4jul.rs

LIČNOST

Ona nije poznata ličnost. Ima manje od 35 godina, a nekoliko ekspertiza iz različitih oblasti medicine. Totalni genije i jedina osoba kojoj dajem da mi radi o licu. Dr Kristina Davidović. U moru istih i novomodernih devojaka svetao je primer devojkama i ženama. Moj drug!

Autor: Nina Dotlić
Foto: danijelavranesica/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.