KIKI LESENDRIĆ SARAĐUJE SA SVETSKOM ZVEZDOM: Ovo je moj najveći kompozitorski uspeh!

Foto: Hello!/Arhiva
0

Frontmen grupe „Piloti“ Zoran Kiki Lesendrić priprema novu pesmu, koju će izvesti poznati italijanski tenor Andrea Bočeli.

Mogu slobodno da kažem da je to moj najveći kompozitorski uspeh budući da ne znam note, a pesmu mi peva čovek koji je megazvezda – otkrio je muzičar.

U pitanju je jako dobra produkcija i nešto što ja do sada nisam radio. Mogu slobodno da kažem da je to moj najveći kompozitorski uspeh budući da ne znam note, a pesmu mi peva čovek koji je megazvezda – otkriva Kiki Lesendrić, koji uskoro putuje u Italiju.

Inače, on je Bočelija upoznao zahvaljujući legendarnim italijanskim fudbalerima.

Upoznali smo se slučajno preko zajedničkih prijatelja fudbalera Delvekija i Totija. Poslao sam mu pesmu, dopala mu se i uspostavili smo saradnju – kaže Kiki Lesendrić.

Od fudbalske do muzičke priče, sudbina je na čudan način spojila Lesendrića i Bočelija.

Ja u stvari više volim tenis nego fudbal i pratim ga intenzivnije, mada za Crveni zvezdu navijam od malih nogu i oduševljen sam engleskim fudbalom, stvarno ga igraju džentlmenski, šmekerski. Imam dosta prijatelja fudbalera, a ovaj put, da tako kažem, oni su bili spona saradnje sa Bočelijem – kaže Kiki Lesendrić.

A „Piloti“ spremaju novi album koji se očekuje naredne godine.

Ne predajemo se. Nastavljamo da radimo punom parom. Biće verovatno i malih inovacija s obzirom na to da imamo odličnu saradnju s italijanskim producentima – ne krije Kiki Lesendrić.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.