ZORAN MARJANOVIĆ: Ubici Jelena nije bila prva žrtva!

Porodica pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koja je ubijena na nasipu u naselju Crvenka u Borči, posetila je juče njen grob da obeleži Jelenin 34. rođendan. Na groblje Zbeg došao je suprug Zoran Marjanović i njegov otac Vladimir, a iako je od zločina prošlo skoro godinu i po dana, ubica do danas nije pronađen.

Podsetimo, nesrećna žena nestala je 2. aprila 2016. dok je džogirala nasipom na koji je otišla sa suprugom Zoranom i petogodišnjom ćerkom Janom. Njeno telo pronađeno je dan kasnije u kanalu punom vode ispod nasipa.

- Da je živa, danas bi napunila 34 godine. Ni danas, posle skoro godinu i po dana, nemam odgovor na pitanja zašto, kako, ko i zbog čega ju je ubio. Verujem da je to mogao da uradi ozbiljan profesionalac, kome ovo nije prvo ubistvo, ili prosto ludak koji je imao neviđenu sreću da počini ovako monstruozan čin i da ga niko od mase ljudi koji su se tog dana zatekli na utakmici ne primeti. Ne verujem da je to neko ko je blizak nama, ali ne isključujem mogućnost da ju je poznavao i bio u nekom vidu kontakta s Jecom - kaže Marjanović i dodaje da bi mu bilo žao da jednog dana otkrije da je Jeleni neko pretio, a da ona nije želela da mu se zbog toga požali.

On je na groblje izašao sa ocem Vladimirom, a na grob supruge doneo je crvene ruže.

- Iako je prošlo toliko vremena, ne gubim nadu da će taj monstrum biti uhvaćen. Pa eto, pronašli su i ovog koji je pre sedam godina spalio telo u kontejneru. Naći će se i ovaj zločinac, samo je pitanje vremen - objašnjava suprug ubijene pevačice.

Kako kaže, i dalje veruje ljudima koji rade na slučaju.

- Siguran sam da znaju mnogo više od nas i da čekaju trenutak. Možda je ubica preko granice, pa čekaju da se vrati ne želeći da ga upozore. Oni to znaju najbolje. Prestao sam da razmišljam o tome ko je uradio ovako nešto, jer svaka pretpostavka nas vodi u neku novu teoriju zavere i padanje u psihičkom smislu. Zbog Jane svi moramo biti prisebni i iznad svega strpljivi - kaže Marjanović i ističe da ga ćerka Jana skoro svaki drugi dan pita kada će zlikovac koji joj je ubio mamu biti uhvaćen.

Pevačicin grob nekoliko sati pre Marjanovića posetio je muškarac u kabrioletu kakav je ranije vozio Marjanović i ostavio suzu s gerberom. Na pitanje ko je mogao pre njega da stigne na groblje, i još u automobilu koji je on ranije vozio, Marjanović kaže da je najverovatnije reč o prijatelju kome je prodao automobil.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Pogledajte još