PREPORUKA ZA DANAS: Gordan Kičić – serija, film, muzički album, piće, knjiga

Foto: Boško Karanović/Hello!
0

Rođen u Beogradu gde je završio osovnu školu, kao i prvi razred Pete beogradske gimnazije, nakon čega se seli u Moskvu zajedno sa svojim roditeljima i gde nastavlja školovanje. U Beogradu je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Bajčetića.

Osim glume, gaji i ljubav prema muzici, što je pokazao još kao dete kada je samostalno naučio da svira gitaru. Oženjen je i ima dve ćerkice. Ovog šarmantnog glumca pamtimo iz mnogih filmova kao što su: „Kad porastem biću kengur“, „Nebeska udica“, „Mala noćna muzika“, „Potera za srećkom“, „Turneja“, „Ona voli Zvezdu“, „Ustanička ulica“ i mnogi drugi. Mnogi će se setiti beogradskog zavodnika još iz serije „Lisice“, a potom i nekih novijih serija među kojima su: „Sva ta ravnica“, „Jaodići“, „Ono kao ljubav“, u kojima smo imali prilike da vidimo Gordana. Osim filmova i serija, naš poznati glumac imao je uloge i u dosta predstava: „Nirvana“, „Kosa“, „Izdaja“, „Neke devojke“, „Ljubavno pismo“, „Beogradska triologija“, „Buba“, „Amadeus“. Uskoro će nam se ukazati prilika da ga pogledamo u još jednom serijskom ostvarenju, a do tada Gordan preporučuje svojih pet preporuka za vas!

Foto: Promo

SERIJA „OZARK“

Ovde je reč o trileru, jednoj jako dobroj seriji koju obožavam da gledam, pa je prema tome svima preporučujem. Međutim, ne mogu a da ne preporučim i domaću seriju, ovog puta je to „Senke nad Balkanom“, u režiji Dragana Bjelogrlića, koja će početi da se emituje ove jeseni.

www.netflix.com

Foto: Promo

FILM „THE DINNER“

Jedna zanimljiva porodična drama, sa sjajnim glumcima u ulozi. Ričard Gir, Stiv Kugan, zaista dobar film koji vam preporučujem, ako ga niste pogledali!

www.imdb.com

A post shared by The Killers (@thekillers) on

MUZIČKI ALBUM

„The Killers“ izbacuju novi album „Wonderful Wonderful“ u septembru ove godine, i bez obzira na to što još uvek nije izašao, znam da će sigurno biti jako dobar te je on unapred moja topla preporuka svim ljubiteljima dobre i kvalitetne muzike!

www.thekillersmusic.com

Foto: Promo

PIĆE

Kako je jedna od navedenih preporuka bila vino, a ja ga ne pijem, preporučiću crni Johnnie Walker. Pravi izbor!

www.johnniewalker.com

Foto: Promo

KNJIGA „ARZAMAS“ – IVANA CICI DIMIĆ

Dobitnica Ninove nagrade, moja prijateljica. Sjajno delo, drama, stvarno, magično. O ljubavi nasuprot smrti. Moja preporuka svima!

www.laguna.rs

Autor: Nina Dotlić

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.