Hobotnica u Srbiji, krak u Crnoj Gori

0

PODGORICA, 23. februara 2010. (Beta) – Predsednik crnogorske skupštine Ranko Krivokapić optužio je u utorak zvanični Beograd da pokušava da problem narko kartela izveze u Crnu Goru i ocenio da je Srbija "domovina tog kriminala i sedište hobotnice, čiji je jedan krak došao do Crne Gore".

PODGORICA, 23. februara 2010. (Beta) – Predsednik crnogorske skupštine Ranko Krivokapić optužio je u utorak zvanični Beograd da pokušava da problem narko kartela izveze u Crnu Goru i ocenio da je Srbija „domovina tog kriminala i sedište hobotnice, čiji je jedan krak došao do Crne Gore“.

„Srbija je domovina tog kriminala i Šarić je njihov državljanin i sada hoće da taj problem ‘natovare’ Crnoj Gori. Crna Gora taj problem ima u jednom kraku i mi ćemo ga rešavati“, kazao je Krovokapić Radiju Crne Gore povodom optužbi Srbije o nesaradnji Podgorice u slučaju Darka Šarića osumnjičenog za krijumčarenje kokaina iz Južne Amerike.

Krivokapić je pozvao zvanični Beograd da „reši taj problem“ i optužbe iz Srbije okarakterisao kao pretenziju Beograda da „uređuje stvari“ u Crnoj Gori.

Predsednik crnogorske skupštine je ocenio da su optužbe iz Srbije o povezanosti crnogorske elite sa kriminalom „neprihvatljive“. On je ocenio da je odnos Beograda prema Podgorici u vezi sa organizovanim kriminalom „problem broj dva“, a da je za Crnu Goru „problem broj jedan“ i „prioritet da reši to kriminala što je u Crnoj Gori“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.