ZATO SU SE RASTALI! Sonja Vuksanović: Nisam želela da se izopačim zbog Ace

Sonji su se smučila nagađanja o njenom životu, pa se oglasila:

- Zbog ogromne ljubavi koju osećamo prema Viktoriji, radim na tome da sa Acom održim prijateljski odnos. Učim se da se izdignem iznad situacije. Ja sam zbog svoje ćerke na to spremna. Uvek će nas vezivati emocije i to je normalno jer imamo Viktoriju. O pomirenju nema reči - rekla je ona u ispovesti za "Hello!".

O preljubi o kojoj su pisali svi domaći mediji, a tiče se košarkaša Marka Jarića, Sonja kaže:

- Očigledno je da ne štrčim i zbog toga mnogima smetam. Da li sam preljubnica ili ne, sramno je komentarisati. Ne dozvoljavam da me bilo ko uvlači u svoje blato, ne želim da govorim na određene teme, jer ni sa prijateljima ne delim apsolutno sve. To je moja stvar i stvar mog bivšeg muža, naše dece i zajednice - dodala je.

Aca je, za razliku od Sonje, nekoliko puta u medijima govorio o rastanku.

- Moj bivši muž je, nažalost, okružen raznim ljudima. Estrada je polje velikog zla i nezadovoljstva i koliko god ti ljudi bili važni, njihov nastup na bini traje 45 minuta. Treba da budeš čovek pre nego što se popneš na tu binu, ali i kada siđeš. Zavolela sam ga kao muškarca, jer se trudio i udvarao mi se kao nijedan do tada. Ali, javna ličnost traži da ima fana i u kući, što ja nisam i ne mogu toliko da se izopačim - rekla je Sonja.

A post shared by Sonja Vu (@sonjavu) on

Izvor: Alo!
Foto: sonjavu/Instagram

Pogledajte još