DAČA O BRAKU SA NATAŠOM: Pop nas je razveo preko veze i osim Hane nemam nikakve veze sa njom

Iako se vrlo često potegne priča o tome kako su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović i dalje u crkvenom braku, stvari ipak stoje drugačije.

Kako nam je rekao Dača Ikodinović, on i Nataša i crkveno su razvedeni, pa danas nemaju ništa zajedničko osim ćerke Hane.

- Jesam, prekinuo sam. Na moju inicijativu smo prekinuli. Prošle godine, ili pretprošle... Ja sam otišao i završio sve, pošto ne moraju oboje da idu, tako su mi barem rekli - objasnio je Dača.

S obzirom na to da se prilikom crkvenog razvoda mora utvrditi koji supružnik je odgovoran za prekid bračne zajednice, bivšeg vaterpolistu novinari su pitali da li je to utvrđeno kada su on i Nataša u pitanju.

- U ovoj državi je sve preko veze, pa je i to bilo preko veze. Majke mi. Preko veze sam došao do glavnog, popa, valjda... Dok je sve završio prošlo je malo vremena, ali niko se nije ništa izjašnjavao. Nisam morao da se izjašnjavam. Imam papir, crno na belo, da nemam, osim Hane, nikakve veze sa njom - zaključio je Dača.

Podsetimo, Danilo već nekoliko godina uživa u srećnoj vezi sa Majom Ognjenović, dok se Nataša uskoro udaje po treći put, za partnera Luku Lazukića sa kojim čeka ćerku.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još