ACA LUKAS PRETUKAO BIVŠU ŽENU: Sonja ga prijavila za nasilje!

Kako otkriva izvor, Sonja je od siline udaraca završila u bolnici.

- Svi smo u šoku zbog onoga što se dogodilo. Ne znamo šta je tačno Acu navelo na ovakav postupak. Sve je bilo u redu do jutros kada su se čuli, a potom i videli kada je nastala žustra rasprava koja je prerasla u fizičko nasilje. Lukas je izgubio kontrolu i nasrnuo na Sonju. On ju je toliko udarao da je izgubila svest. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici - kaže dobro obavešteni izvor blizak folkeru.

Ovo saznanje potvrdio je i izvor iz policije.

- Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobegao na aerodorom - rekao je izvor iz policije.

Lukas je sinoć imao nastup u Cirihu i po svemu sudeći je uspeo da napusti zemlju.

Nedeljama unazad nagađa se o emotivnom životu popularnog estradnog para, folkera Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Od toga ko je tu koga prvi prevario, do toga da li će uprkos svemu prevazići sve bračne probleme i nastaviti da žive mirnim porodičnim životom. Vest o fizičkom nasrtaju Lukasa na Sonju niko nije mogao da očekuje, budući da u poslednje vreme ništa nije slutilo na ovako nešto.

- Sonja je lekarima rekla da je dobila seriju šamara u predelu lica i da je u trenutku dok je pokušala da pobegne od njega pala i zadobila masnicu na kolenu - rekla je Sonja lekarima.

Lukas je neko vreme nakon incidenta bio nedostupan, ali se na kraju javio.

- Došao sam u stan kako bih video Viktoriju. Trebalo je da je vodim u Zoološki vrt, ali nisam stigao jer mi je kasnio let. Sonja i ja smo počeli da se svađamo. U zučnoj raspravi, ja sam krenuo da stavim sebi kafu, bili smo u stanu. Ona je uzela šoljicu i gađala me. Nakon toga ja sam je šutnuo u nogu. Znači, ona je mene prva napala. To je sve. Niko me nije hapsio na aerodromu. Inače, danas sam slučajno u njenom telefonu video poruku od njene advokatice da je jedino preostalo da me izazovu da je napadnem. Šta više da kažem, sve je jasno - rekao je Lukas.

Izvor: Kurir
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još