ON TVRDI DA JE POKRADEN! Verica Šerifović: Platila sam Marijinom ocu da nas ostavi!

Foto: Hello!/Arhiva
0

Rajko Šerifović tvrdi da su ga bivša supruga Verica i ćerka Marija Šerifović pokrale. On je nedavno izjavio da zbog njih dve živi na ulici.

Međutim, Verica Šerifović svojevremeno je otkrila kako se razvela od Rajka, oca svoje ćerke Marije.

Pevačica je u emisiji „Iz profila“ ispričala kako se razvela od bivšeg supruga.

Kad je Marija bila mala, želela sam da napustim Rajka, i podnela sam papire za razvod, ali on je imao veze u Kragujevcu i uspeo je da smuva da Marija pripadne njemu. Doživela sam jači nervni slom i rekla sam: „Ma neka mi bude kako bude. Odustajem od razvoda, odustajem od svega“. Možda je to tako moralo da bude, sada kad gledam iz ove perspektive – izjavila je Verica, koja je nakon toga godinama ostala u braku sa Rajkom, da bi bila sa svojom ćerkom. Ali, Rajko je imao porok:

Rajko je voleo da se kocka i jednom tipu je dugovao odeređnu sumu novca. Jednog dana je došao kući i rekao mi: „Moraš da mi daš pare“. Ja skroz zbunjena, sedim u bademantilu i pijem kafu. Pitam ga: „Kakve pare?“, a on mi kaže: „Moram da vratim dug od 1.000 maraka“. Onda se iz šale setim i kažem da ću mu dati 1.500 maraka, ali da potpiše sporazumni razvod. I on pristane. Kaže da nema problema i da nazovem advokata – rekla je Verica Šerifović i opisala šta se potom dešavalo.

Potpisa se on, uze pare i ode. Ja žena razvedena. Našla sam se u čudu, taj osećaj – da li da plačem, da li da se smejem. Advokat me gleda i kaže: „Vera, hoćete čašu vode'“, a ja ga pitam: „A je l’ mogu da dobijem neku kafu? I da me ništa ne pitate“. Zapalila sam cigaretu, pila kafu, gledam oko sebe i pušim. Razmišljam, posle toliko godina da se ova muka ovako preseče – ispričala je Verica Šerifović koja se od Rajka razvela 2003. godine.

Izvor: Blic
Foto: Hello!/Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.