NA SMRT PREPLAŠENA! Sonja Vuksanović: Lukas će platiti da me ubiju!

I dalje aktuelna supruga folkera ispričala je u policiji da se plaši za svoj život posle incidenta koji su imali u subotu posle podne u njenom stanu na Bežanijskoj kosi.

- Sonja je posle okršaja sa Lukasom sama otišla u policijsku stanicu. Tamo je ispričala da se plaši za svoj život i zahtevala da pevač dobije što dužu zabranu prilaska. Rekla je doslovce: "Taj čovek će me ubiti. On je spreman na sve. Ne bi me iznenadilo da unajmi plaćenog ubicu i završi sa mnom" - priča izvor iz policije.

On dodaje da je ova Sonjina izjava u značajnoj meri uticala na to da Lukas dobije čak 18 meseci zabrane prilaska.

- Policiji je kazala da ju je suprug šutnuo u nogu i odgurnuo u predelu lica. Delovala je veoma uznemireno i pričala je na ivici suza. Ipak, njena izjava da strahuje za svoj život je najviše uticala na to da sudija donese drakonsku kaznu od godinu i po dana zabrane prilaska i tri godine uslovno. Posebno kada se ima u vidu da Sonji nisu nanete teže povrede - ističe sagovornik.

S druge strane, Lukas je izjavio da svoju ženu nije ni takao, ali i izneo šokantne tvrdnje da mu je nabijala rogove tokom braka.

- Sonja je ku*vetina, laže da sam je tukao, samo sam je odgurnuo nogom da bih mogao da izađem iz stana. Ovo je sve smislila jer hoće da me vidi iza rešetaka. Hoće da me uništi! Ona je zlo kakvo svet nije video - ispričao je pevač u jednom dahu i dodao:

- Te modrice na kolenima što ima je verovatno dobila od ka**nja okolo. Možda kada je pre tri dana sa je*ačem otišla na put... Znate, ona se često je*e, ima ih koliko hoćeš. Je*e se i za lovu verovatno.

Izvor: Informer
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još