Snimaće se film po romanu Sofi Kinsele

0

LOS ANĐELES, 24. februara 2010. (Beta) – Američki režiser Endi Fikman snimiće adaptaciju bestselera "Bogomdana domaćica" Sofi Kinsele, objavio je list Varajeti.

LOS ANĐELES, 24. februara 2010. (Beta) – Američki režiser Endi Fikman snimiće adaptaciju bestselera „Bogomdana domaćica“ Sofi Kinsele, objavio je list Varajeti.

Roman će u filmski scenario pretočiti Alin Broš Makena, koja je scenaristkinja filma „Đavo nosi Pradu“. „Bogomdana domaćica“ je priča o radoholičarki advokatu koja, verujući da je upropastila sve šanse da postane partner u svojoj londonskoj firmi, završava na selu u Engleskoj. Kada svrati u jednu kuću da pita za pomoć na putu, njeni vlasnici misle da je kandidatkinja za posao sobarice i upošljavaju je kao kućnu pomoćnicu. I radnja filma dešavaće se u Engleskoj.

Među producentima filma biće Robert De Niro, preko svoje kompanije Trajbeka prodakšens. Endi Fikman poznat je kao režiser filmova „Taktika“ i „Ona je najbolja“. Nedavno je dovršio snimanje komedije „You Again“, sa Kristen Bel, Sigorni Viver i Džejmi Li Kertis u glavnim ulogama.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.