Za četvrtak, 25. februar 2010. godine

0

BEOGRAD, 25. februara 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama najviše prostora su posvetili slučaju Šarić, kursu dinara i ekonomiji.

BEOGRAD, 25. februara 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama najviše prostora su posvetili slučaju Šarić, kursu dinara i ekonomiji.

ALO – O odnosima Srbije i Hrvatske „Josipović nazvao Tadića glupim“. List pod naslovom „verovali ili ne“ piše da je penzioni fond kupio tržni centar „Piramida“.

BLIC – O hapšenju u Negotinu „Lekar godinu dana seksualno zlostavljao devojčice“. O kursu dinara „Dinar niko ne brani“. O tome da Španija podržava stav Srbije govori naslov „Kosovo na skupovima EU samo uz pratnju Unmika“.

VEČERNJE NOVOSTI – O proširenju pozitivne liste lekova „250 lekova plaća država“. List istražuje: „Šarići oprali kokain“. Kursu dinara posvećen je naslov „Zarade do pet dinara po evru“.

DANAS – Šef misije MMF za Srbiju „Penzije neće dramatično padati“. List najavljuje da „Kušner u ponedeljak stiže u Beograd“. Uoči skupa lidera regiona na Brdu kod Kranja „Tirk očekuje i Tadića i Sejdiua“. List najavljuje „Benzin od subote skuplji za dinar“.

KURIR – List prenosi da su se nedavno upoznali predsednik Srbije Boris Tadić i glumac Džordž Kluni „Borise, lepši si“. Intervju sa predsednikom Demokrastke stranke Srbije Vojislavom Koštunicom: „Za Šariće sam čuo iz medija“.

POLITIKA – O sporazumu Samostalnih sindikata Srbije sa članovima kluba „Privrednik“ u tekstu pod naslovom „Pakt u Šekspirovoj, rat u čaršiji“. List saznaje „Međunarodni kredit za zatvore i tužilaštva“. O situaciji u Grčkoj: „Grčka paralisana generalnim štrajkom“.

PREŠ – O kriminalu „Šarić naredio da oficira MUP dignu u vazduh“. List piše da su posle 10 godina opet „Dileri na ulicama“. O aferi „Vinograd“ „Živković dobio duplo!“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.