Za petak, 26. februar 2010. godine

BEOGRAD, 26. februara 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama najviše prostora su posvetili suđenju za ubistvo Ive Pukanića u Zagrebu, kursu dinara i ekonomiji.

ALO - "Država poklanja zemlju tajkunima" list prenosi izjavu predsednice Saveta za borbu protiv korupcije Verice Barać.

BLIC - "Srpski milioner kupuje JAT" o navodnim pregovorima za prodaju JAT-a. "Remont pruge ili brzina od 30 na sat" o lošem stanju pruge Beograd - Bar.

VEČERNJE NOVOSTI - O prosečnoj zaradi u Srbiji pod naslovom "Plata se istopila". O kursu dinara pod naslovom "Privreda u panici, guverner se smeška". O vakcini protiv novog gripa pod naslovom "680.000 doza za bacanje".

DANAS - O poseti francuskog ministra spoljnih poslova Bernara Kušnera pod naslovom "Kušner u Beogradu pre svega zbog Kosova". O kursu dinara pod naslovom "Privreda u pat poziciji". O suđenju za ubistvo Ive Pukanića pod naslovom "Knežević: Iza ubistva stoje Subotić i Đukanović".

POLITIKA - O sporu oko Koridora 10 pod naslovom "Da li je Koridor 10 i vojvođanski". O vlasniku MPC propertisa Petru Matiću pod naslovom "Kruni se Matićevo carstvo". O naplati dugova pod naslovom "I oružjem se brane od naplate grejanja".

PRIVREDNI PREGLED - "Dvadeset osam 'kontakt tačaka'" o pripremama za slanje novih ekonomskih savetnika u ambasade Srbije. "Prosečna neto zarada u januaru 29.929 dinara" o smanjenju plata u Srbiji.

PRES - O suđenju za ubistvo Ive Pukanića pod naslovom "Cane i Milo iza ubistva Pukanića!". O Koridoru 10 pod naslovom "Zbog Čumeta zaustavili Koridor 10". O kursu dinara pod naslovom "Evro već 102! Plate pale 20 odsto".

Pogledajte još