Za petak, 26. februar 2010. godine

0

BEOGRAD, 26. februara 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama najviše prostora su posvetili suđenju za ubistvo Ive Pukanića u Zagrebu, kursu dinara i ekonomiji.

BEOGRAD, 26. februara 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama najviše prostora su posvetili suđenju za ubistvo Ive Pukanića u Zagrebu, kursu dinara i ekonomiji.

ALO – „Država poklanja zemlju tajkunima“ list prenosi izjavu predsednice Saveta za borbu protiv korupcije Verice Barać.

BLIC – „Srpski milioner kupuje JAT“ o navodnim pregovorima za prodaju JAT-a. „Remont pruge ili brzina od 30 na sat“ o lošem stanju pruge Beograd – Bar.

VEČERNJE NOVOSTI – O prosečnoj zaradi u Srbiji pod naslovom „Plata se istopila“. O kursu dinara pod naslovom „Privreda u panici, guverner se smeška“. O vakcini protiv novog gripa pod naslovom „680.000 doza za bacanje“.

DANAS – O poseti francuskog ministra spoljnih poslova Bernara Kušnera pod naslovom „Kušner u Beogradu pre svega zbog Kosova“. O kursu dinara pod naslovom „Privreda u pat poziciji“. O suđenju za ubistvo Ive Pukanića pod naslovom „Knežević: Iza ubistva stoje Subotić i Đukanović“.

POLITIKA – O sporu oko Koridora 10 pod naslovom „Da li je Koridor 10 i vojvođanski“. O vlasniku MPC propertisa Petru Matiću pod naslovom „Kruni se Matićevo carstvo“. O naplati dugova pod naslovom „I oružjem se brane od naplate grejanja“.

PRIVREDNI PREGLED – „Dvadeset osam ‘kontakt tačaka'“ o pripremama za slanje novih ekonomskih savetnika u ambasade Srbije. „Prosečna neto zarada u januaru 29.929 dinara“ o smanjenju plata u Srbiji.

PRES – O suđenju za ubistvo Ive Pukanića pod naslovom „Cane i Milo iza ubistva Pukanića!“. O Koridoru 10 pod naslovom „Zbog Čumeta zaustavili Koridor 10“. O kursu dinara pod naslovom „Evro već 102! Plate pale 20 odsto“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.