KONCERT BAJAGE NA OTVARANJU RAJIĆEVA SHOPPING CENTRA

Veliki broj građana se okupio u samom srcu grada kako bi prisustvovali dugo očekivanom otvaranju. Ceremoniju svečanog otvaranja za javnost vodila su poznata TV lica Marija Kilibarda i Ivan Ivanović koji su svojim šarmom humorom upotpunili ovaj događaj.

Pored energičnog koncerta, građani su imali priliku da prošetaju kroz radnje vodećih brendova kao što su Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Lindex, Springfield, Levis, Huawei, Timberland, Pandora, Esprit, Carpisa, Extreme Intimo, Nine West, Yamamay i mnogih drugih, neki brendovi pojavili su se po prvi put na našem tržištu u okviru Rajićeva Shopping Centra.

Premijerno, sada možemo da prošetamo kroz radnje Calvin Klein Jeans, Armani Exchange, Go Active i Dormeo Home, dok će nas lepa iznenađenja dočekati i u multi-brend prodavnicama, kao što su Mia Maya (Moschino, Valentino Red, Emporio Armani...), Fashion & Friends (Guess, Lui Jo, Superdry), Sportina (Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Morgan) i Beosport (Quicksilver, O'Neill, The North Face). Najpopularnije kocke, čuveni Lego, sada po prvi put u Srbiji imaju svoju zvaničnu radnju - Lego Shop, a tu su i odabrani restorani poput Smokvice i kafei sa najlepšim pogledom na grad.

Rajićeva Shopping Centar ima sve servisne jedinice neophodne za udobnost svakodnevnog života, kao što su supermarket, apoteke, mobilni operateri, odeća, kućne potrebštine i elektronika. Na ovaj način, projekat neće biti samo nova gradska destinacija, već i važan deo lokalne i poslovne zajednice.

Šoping centar će imati posebne ulaze sa svih strana: iz Knez Mihailove, ulice Kralja Petra, kao i iz Pariske i Uzun Mirkove, što ga čini lako dostupnim za sve sugrađane koji dolaze sa različitih strana grada, kao i parking prostor na 3 nivoa sa 450 mesta (ulaz iz Uzun Mirkove ulice).

Foto: Promo

Pogledajte još