U DRUŠTVU KOLEGA I PRJATELJA: Mirza Šoljanin predstavio spot za pesmu „Oprosti“

Foto: Antonio Ahel
0

Pevač Mirza Šoljanin objavio je novu pesmu pod nazivom „Oprosti“, a tim povodom organizovao je glamuroznu promociju u Beogradu kojoj su prisustvovale brojne kolege i predstavnici medija.

Na beogradskom splavu „Port by Community“, Mirza Šoljanin je okupio najbliže saradnike i prijatelje, kako bi im premijerno prikazao novi spot. Među njima su se našli i Dženan Lončarević, Vesna Dedić, Boris Režak i mnogi drugi.

Prisutni nisu krili oduševljenje novom pesmom i Mirzinim glasom, koji je na najbolji način doneo priču o tome šta se dogodi kada dođe kraj jednoj ljubavi, kada je potrebno reći „Oprosti…“.

Nije lako reći „Oprosti“, ali kada se izgovori u pravom trenutku, onda to nije nimalo teško. Reč „Oprosti“ treba čuvati, dase ne bi istrošila vremenom – kaže Mirza o poruci koju nosi njegova nova pesma.

Muziku i tekst singla „Oprosti“ napisao je Dino Muharemović, a aranžman pesme potpisuje producent Mahir Sarihodžić, koji stoji iza najuspešnijih albuma pevača poput Dina Merlina i Aleksandre Radović.

Pesmui prati spot koji je režirao Safet Hadžimusić, dok je za montažu bio zadužen Radoš Jovanović. Spot za pesmu „Oprosti“ realizovan je uz podršku kompanija „Euroasfalt“ i „Mrvica“. Pored Mirze, u spotu se pojavljuje i model Jasna Saletović.

Foto: Antonio Ahel

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.