Umetnost ravnoteže u SC Stadion

Naime, organizovane su tri radionice: Umetnost ravnoteže, Mandale i Integra balans trening, koje su posetiocima šoping centra Stadion pružile jedistveno putovanje skroz svet ličnog razvoja. Umetnost ravnoteže predstavila nam je holistička terapeutkinja Tatjana Jevđović. Integra Life Club, koji Tatjana vodi sa svojim saradnicima, osmislio je program koji pruža osnovne pricipe u cilju sopstvenog razvoja i boljeg života, rada na sebi, očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja, a čija je misija da pomogne svakome ko želi da učestvuje u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg života.

Mandala na drevnom indijskom jeziku znači krug i predstavlja odnos između duhovne i materijane energije. U svim civilizacijama, religijama i kulturama krug je korišćen kao moćan komunikacioni simbol. Na radionici Mandale radili smo kreativne bojanke za odrasle, koje za cilj imaju osim snižavanja nivoa stresa kojem smo svakodnevo izloženi, tako i stimulisanje rada leve i desne strane mozga.

Milica Jovanović (licencirani trener za Hatha jogu) i Isidora Jevđović (holistički terapeut i konsultant) održale su radionicu "Integra balans trening". Na ovoj radionici posetioci su probali korisne vežbe koje su primenljive u svakodnevnom životu i koje nam pomažu da brzo uspostavimo psiho-fizički balans.

Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još