ANABELA ISKRENO O LUNINOJ ROMANSI: Razumem je, ali ne podržavam vezu sa oženjenim muškarcem

Navodna ljubavna veza između Lune Đogani i oženjenog pevača Slobe Radanovića postala je glavna tema u rijalitiju "Zadruga", ali pevačica Anabela Atijas nema šta da zameri svojoj ćerki, tim pre što smatra da je "zabranjena ljubav" samo deo unapred smišljene Radanovićeve strategije!

- Moje ubeđenje je da je on imao taktiku i uspelo mu je, a to neka mu bude na čast, tim pre što mi je on prijatelj. Žao mi je samo što niko ne postavlja pitanje njegove taktike, a to dokazuje da je žena na ovim prostorima diskrimisana i osuđena u svakom slučaju. Što se mene tiče, moja iskrena i naivna duša je moj ponos i neka mi je živa i zdrava. A što se Slobe tiče, on je oženjen čovek i trebalo bi da se kontroliše, jer ima šta da izgubi za razliku od moje ćerke - kaže Anabela na početku razgovora i dodaje:

- Sa druge strane, Luna je mlada i njene godine i neiskustvo joj dozvoljavaju i poneku grešku, a da ne grešimo ne bismo mogli da znamo šta je dobro u životu, a šta ne. Očigledno je da se sa nekim izazovima tek susreće, a drago mi je da se to dešava baš u rijalitiju, a ne u relanom svetu - kaže Anabela i ističe da su slabi izgledi da bi u realnom svetu ikada mogle da sevnu varnice između Lune i Slobe.

- Oni se ne poznaju, tako da sumnjam da bi Sloba ikada bio njen izbor. Mislim da nijedan pravi muškarac ne bi dozvolio da se devojka koju je ušao da štiti tako kompromituje - izričita je pevačica.

Međutim, Anabela ipak ističe da nije neoubičajeno da rijaliti pojača emocije kod učesnika. Ali, kaže, da nikada ne bi podržala vezu svoje ćerke sa oženjenim muškarcem.

- Razumem je, jer sam bila u rijalitiju i znam koliko su emocije pojačane i koliko se slepo hvatamo za sve što nam prija misleći da će nam to pomoći da preživimo pritisak koji je tamo ogroman. Ali ne podržavam. Znam da Sloba nikada ne bi bio njen izbor da nije u izolaciji u kakvoj je sad po prvi put u životu. Srećna sam što ce izaći pametnija za iskustvo više. Jako je rano da donosim konačan zaključak, ali sam ubeđena da će moja Luna izaći iz ovoga jača nego ikad. Čini mi se da se nije dobro snašla, ali to me ne čudi, tim pre što rijaliti nije njen stil života - završava Anabela.

Izvor: Alo!
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još