Švaba podednik VIP Velikog brata

Finalno veče na Košutnjaku, svojim glamuroznim kostimom i nastupom otvorila je Jelena Karleuša sa pesmom "Insomnija". Ona se pojavila u kostimu u obliku oklopa, i kako je rekla potrudila se da posle njenog nastupa svi ostali budu smešni!

Na malo neobičan način, voditelj Maca upada u kuću na svečanu večeru super finalista, i Eru Ojdanića bukvalno gura ka izlaznim vratima saopštavajući mu da je upravo izbačen. Tako Era u čudu i bez jakne nije stigao ni da se ljudski pozdravi sa ostalim ukućanima. Odmah za njim kuću je napustio i tridesetrogodišnji sportista Ervin Katona, koga je napolju u publici čekala devojka Marija.

Iako je po mnogim anketama važila za pobednicu, ipak glasovi publike su odlučili da kuću napusti i Lepa Lukić. Nju su svi bivši ukućani na nogama i gromoglasnim aplauzom i zagrljajima sačekali na spoljnoj sceni. Lepa je nakon igre sa bebama, zatražila od Velikog brata da bebu Milicu ponese kući za uspomenu. Veliki brat je odlučio da joj izađe u susret i da joj Milicu, što je rasplakalo i Lepu i većinu ukućana.

Troje preostalih ukućana imalo je priliku da na televizoru vidi svoju porodicu koja ih čeka napolju, da čuju njihove poruke, ali i da im kažu nešto i pošalju poljubce. Dok je Anabela neprestano mahala svojim ćerkama Luni i Nini, Švaba je plakao. Boki 13, kontraverzni makedonski šou men imao je najmanje glasova i on je u svom stilu sa halterima, u miniću, visokim štiklama i nagradom sa nedavno osvojenog prvog mesta na VIP VB Evroviziji, izašao, što je izazvalo ovacije u publici. On je pokazao svoju iskrenost, duhovitost i druželjubivost, što mu je kako kaže i bio cilj.

Pre saznanja ko osvaja 50.000 evra, kao specijalna gošća nastupila je Nataša Bekvalac sa novom pesmom "Dve u meni" sa njenog novog CD-a, čiji se izlazak očekuje za mesec dana. Finalnim presekom glasova publike iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, odlučeno je da je Milan Marić, naturščik iz filma "Rane" i serije "Žene sa Dedinja", pobednik četvrte sezone šoua "Veliki Brat VIP"!

"Rade mi emocije. Jedino što mogu da kažem je da se zahvaljujem svima koji su glasali za mene" - bile su jedine reči koje je pobednik uspeo da izusti, nakog čega se prislonio uz vatromet koji je prštao na sve strane i uspeo čak i da zapali sebi nogavicu.

Tekst: Jelena Antonijević

Pogledajte još