VIVO SHOPPING PARK JAGODINA PROSLAVIO 3. ROĐENDAN REVIJOM SUZANE PERIĆ I NASTUPOM NEVENE BOŽOVIĆ

0

Vivo Shopping Park, u srcu turističkog kompleksa Jagodine, proslavio je 3. rođendan uz atraktivan program, čiji je završni i najposećeniji deo bila revija kreatorke Suzane Perić, koja je premijerno prikazala kolekciju „Nebo je granica“.

Početak programa bio je namenjen najmlađima, sa dečijom predstavom „Pipi Duga Čarapa“ i kreativnom radionicom „Moja prva kreacija“na kojoj je Suzana Perić svoje znanje i kreativnost prenela najmlađim posetiocima Vivo Shopping Parka.

Usledio je nastup Nevene Božović, koja je, uz već poznate numere „Pogledaj me“, „Siesta“, „Čujem dadolaziš u grad“ gostima otpevala i svoj novi hit „Jasno mi je“.

Vrhunac večeri bila je revija Suzane Perić koja se u Jagodini predstavila prvi put kolekcijom „Nebo je granica“. Kolekciju prikazanu u Vivo Shopping Parku čine duge, romantične haljine, namenjene, kako sama kreatorka kaže, „samoverenim, modernim ženama, koje znaju da snagom svoje volje mogu da pomere granice“.

Svedeni modeli haljina i suknji u crnim i zemljanim tonovima deo su kolekcije koju Suzana Perić priprema za sezonu jesen/zima 2017/2018, a koju je mnogobrojna publika u Jagodini imala priliku da premijerno pogleda. Poseban pečat reviji dale su specijalne gošće na pisti, glumice Jelena Gavrilović i Iva Štrljić, dok je program vodila Snežana Dakićs.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.