Evo kako nam je bilo tokom protekla 3 meseca na prvom “Štrand Summer Festu”! (VIDEO)

Prvi "Štrand Summer Fest" zatvoren je u petak, 8. septembra igrankom "k'o nekad u 8".

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, mogli su na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama.

Naši najmlađi takmičili su se u pravljenju dvoraca od peska, a oni najkreativniji bili su nagrađivani sedmodnevnim putovanjima za celu porodicu na Kopaonik ili Jahorinu. Klinci su uživali i u različitim radionicama i družili se sa likovima iz svojih omiljenih crtanih filmova, kao i policijskim službenicima koji su na plato ispod Mosta slobode dovezli službene motore i biciklove, ali i konje i pse koje koriste u svojim zadacima. Osim toga, naši najmlađi takmičili su se i u atletskim disciplinama koje je organizovala Neoplanta. Takođe,  svake nedelje imali su priliku da vežbaju kapueru sa Markom Tajsom.

U okviru festivala svakog vikenda biralimo smo i najbolju domaćicu. Specijalitete naših fomaćica mogli su da se kupe po povoljnim cenama, a sve što nije prodato, donirali smo Prihvatilištu za beskućnike u Futogu. Najbolja domaćica festivala, Ljiljana Ćosić, osvojila je 7 dana na Kopaoniku za celu porodicu.

Svake nedelje mogli ste da čitate zanimljive priče sa našim Štrandarošima na portalu nshronika i uživate u starim fotografijama sa najlepše Novosadslke plaže koje su rado podelili sa nama.

 

U okviru Štrand Summer Festa uz pomoć vašig glasova izabrali smo i najlepši pari, najlepšeg momka i najlepšu devojku za jun, jul i avgust, kao i za celo leto.

Ovo su junski pobednici:

Za najlepšu devojku izabrana je Biljana Majer , najlepši par su  Jelena Kikić i Nenad Savković, a najlepši momak je Đorđe Milojević.

Oni su najlepši u julu:

Najlepši julsi par su Ružica Radivojevići, najlepši momak je Miloš Džopalić, a najlepša devojka Isidora Balog.

A ovako ste glasali u avgustu:

Ivana Milosavljević i Matija Stojanović proglašeni su za najlepši par, Tijana Tesla je najlepša devojka, a  Aleksandar Stojković najlepši momak.

Svi pobednici osvojili su sedmodnevno putovanje za dve osobe.

Na osnovu lajkova i komentara na našoj Fejsbuk stranici izabrali smo i pobednike leta, a to su Maria Željski i Robert Pastor, Đorđe Milojević i Branislava Pekez. Pobednici za celo leto osvojili su 7 dana na Staroj planini.

U okviru festivala na košarkaškom terenu imali smo i turnire u basketu, a evo kako je to izgledalo.

  

Tokom celog leta smo redovno i trenirali na platou ispod mosta. Vežbali smo sa Markom Tajsom i trenerima iz World Class-a, a osim toga vežbali smo i jogu sa instruktorima iz joga studija Hipokrat.

Ljubitelji plesa tokom tri meseca na platou ispod Mosta slobode mogli su da uživaju u raznim plesovima koje smo organizovali sa prijateljima iz plesnog kluba Ritmo latino. Osim toga, svake nedelje zumbali smo sa Mimom.

Veliku pažnju posetioca Štrand Summer Festa privukao je Bar Strong team koji je na platou ispod Mosta slobode svojim nastupom oduševio sve prisutne. Pobednici takmičenja “Ja imam talenat” su nam predstavili pravu stranu ulice.

Na bini ispod Mosta slobode mogli ste da uživate u nastupima bendova i DJ-va koji su svojom muzikom pravili nezaboravnu atmosferu.

Jedna od omiljenih aktivacija starih Štrandaroša definitivno je bila igranka koju smo organizovali svakog petka u 20 časova, te se rado plesalo uz stare, nezaboravljene hitove.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda!

Pogledajte još