NOVO HAPŠENJE?! Ko je bio "čistač" u slučaju "Marjanović"?

Kako se sumnja, njegov zadatak bio je da se "otarasi" tela, a to svakako nije mogao da učini jedan čovek.

- On je verovatno imao ulogu „čistača” u slučaju „Marjanović“. Postoji mogućnost da Vladimir nije ni video ko je ubio Jelenu, ali da je učestvovao u skidanju tragova i bacanju tela. Ako se podsetimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla jedna osoba - objašnjava sagovornik.

Ono što svakako baca sumnju na Vladimira jeste i njegova konstantnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina. On je bio taj koji je komunicirao sa medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao "bensedinom" svaki put kada bi kretao u policiju.

- Sumnja se da je Vladimir kada je Zoran pre 17 meseci uhapšen kontrolisao sina i istragu. Postoje indicije da je pre nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata kuće Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranjima. Bio mu je plan da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Međutim, Zoran je odveden u tužilaštvo i zadržan u pritvoru - priča naš sagovornik.

Ono što će inspektori pokušati da izvuku od Vladimira jeste zbog čega se trudio da ima solidnu komunikaciju sa medijima, u kojima je pričao sve najlepše o svojoj ubijenoj snaji, uvek provlačeći tezu da porodica, a pre svega Zoran, "mnogo trpi i pati".

Policija u ovom trenutku proverava i ko je bila žena koja je umesto Jelene pozvala njenu majku. Sumnja je pala na dve poznate pevačice.

- Sumnja se i da je Jelena ubijena upravo u kući te pevačice koja im je bila kućni prijatelj. Odatle je njeno telo dovezeno i bačeno na nasip - dodaje naš izvor.

Inače, po svemu sudeći, Zoran, iako jedini osumnjičeni, zločin, koji je odrađen gotovo do savršenstva, nije mogao sam da učini. Da li je imao dva ili više pomagača, to još nije poznato. Ono što je sigurno jeste da su to bili njemu najbliži ljudi.

Blato ruši odbranu

Jedan od glavnih dokaza koji Zorana Marjanovića sumnjiči da je ubio suprugu Jelenu jeste blato iz njene kose, koje je identično onom na Zoranovim pantalonama.

- Zoran je u tužilaštvu i policiji posle hapšenja ponovio da njegova noga nikada nije kročila na mesto gde je pronađeno telo njegove supruge, što je ovog trenutka palo u vodu - tvrdi izvor.

Izvor: Alo!
Foto: Facebook

Pogledajte još