Talasaste obrve - novi trend koji nas je šokirao!

Tek što smo nekako prihvatili da postoje pero obrve, koje se prema našem mišljenju baš i ne uklapaju u načela estetike i ženstvenosti, stigao je i novi trend, koji bismo npr. mogli opisati kao obrve u obliku vijugave zmije. Naravno, interesuje nas i vaše mišljenje.

Pogledajte u nastavku talasaste obrve kao novi Instagram trend.

Evo kako je sve krenulo. Na samom početku, makeup artist Džesika Brodersen je na Instagramu postavila jedan od svojih radova predstavljajući novi oblik obrva, koje su guste i upečatljive, a pri samom bočnom kraju svog oblika se vijugaju, što je, naravno, više efekat olovke, nego smer rasta dlačica.

 


Od tada su se izgleda pojavili brojni sledbenici ove talasaste tehnike i nastale su brojne replike u vrlo slobodnoj makeup interpretaciji, koje su, u najmanju ruku, neobične, a mi bismo rekli i šokantne. Naime, potpuno je narušen prirodni oblik obrva - one počinju da se vijugaju od samog početka, a kako to sve izgleda na konkretnim primerima, možete videti na fotografijama.

A post shared by Titan Tyra (@titantyra) on

Koje je vaše mišljenje o trendu talasastih obrva? Što se nas tiče - poštujemo umetničku slobodu, ali se isto tako nadamo i da će se ovaj novi izgled zadržati samo na društvenim mrežama.

Izvor: Mogu Ja To Sama

Pogledajte još