ZORANOVA SENKA: Vladimir Marjanović se nikada ne odvaja od svog sina, a evo kako je tokom 17 meseci menjao izjave o Jeleni!

Od kako je pre nedelju dana iza rešetaka završio Zoran, njegov otac Vladimir, koji se od prvog dana istrage nije odvajao od svog sina i rado je davao izjave medijima, sada se povukao i za medije ne želi da govori.

Njegove izjave o Jeleni, menjale su se iz meseca u mesec. Od anđela i divne devojke, u noći kada je Zoran uhapšen zbog njenog ubistva, Vladimir je promenio ploču i rekao da je Jelenu ubio njen ljubavnik tajkun. Ljubavnik koga do te noći nikada niko nije pominjao.

- Hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica - rekao je 15. septembra u šoku za "Blic" Vladimir.

Ovo se direktno kosilo sa izjavom koju je Zoran pred njim dao u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj su gostovali zajedno, nekoliko nedelja nakon Jeleninog ubistva.

- Mediji su od nas napravili sataniste i ubice. O Jeleni su se odmah pojavile informacije da je imala švalera, i ja sam tome hteo da stanem na put. Ona je pre svega bila majka i žena, a muzika joj je bila na drugom mestu - rekao je tada Zoran, dok je njegov otac Vladimir podvukao da su mediji od njihove tragedije napravili sapunicu.

Vladimir je za Jelenu tada rekao kratko:

- Bila je anđeo i osoba koju je bilo nemoguće ne voleti.

Njegove teorije o tome ko je ubio Jelenu, takođe, su se menjale, pa je tako par nedelja nakon što je u kanalu na Crvenki otkriveno Jelenino telo rekao da "ubica šeta gradom sa čekićem".

- Dok ste vi svašta pisali, ubica se šeta gradom sa čekićem - rekao je Zoranov otac tada.

Kada je 21. aprila Aleksandar Vučić, tada premijer Srbije, rekao da će zločin biti rasvetljen u narednih 48 sati, Vladimir je rekao da je to "super" i da je za Marjanoviće to "jedina nada".

Nedugo nakon toga, u televizijskim emisijama Vladimir se uvek pojavljivao uz sina. Sa njim je pričao o "paklu" kroz koji prolaze i koliko teško podnose osude javnosti.

- Ne mogu da podnesem te poglede "Ti si ubica" - rekao je tada Vladimir.

Komentarisao je da se od dana Jeleninog ubistva "nalazi u paklu".

- Dani bez spavanja, gledanja Jane kako pati... Tvrdim javno da smo čisti kao sunce - rekao je on prošle godine.

Komentarisao je i da je njemu, kao i celoj porodici život "tog 2. aprila stao".

- Ceo život sam stvarao porodicu, Zoran nikada nije imao ni prekršajnu prijavu, a sada nam to uništavaju... - rekao je Vladimir.

Na sve priče o njihovoj porodici, njihovom čudnom ponašanju i načinu života odgovarao je uvek isto:

- Mi smo normalna porodica, nema kod nas ničeg mističnog. Proglasili su nas satanistima i ubicama, i ja prosto ne mogu da verujem kako neko može da misli da petero ljudi može da ubije svoju snajku - rekao je Vladimir.

Nekoliko puta u javnosti je rekao da su za njeno ubistvo osumnjičeni svi:

- Prvo Zoran, pa ja, pa svi drugi članovi porodice - rekao je on.

Jelenin svekar i Zoranov otac je tokom 17 meseci istrage ubistva više puta pozivan na saslušanje. Išao je i na poligraf, i uz drugog sina Miloša, jedini je član porodice koji je Zorana nakon hapšenja posetio u zatvoru. Njemu pritvor, međutim, nikada nije bio određen.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još