SRCE MI SE LOMI U KOMADE: Ovo su Tajčine reči povodom rođendana supruga koji se bori s rakom!

Foto: Facebook/tatianatajci
0

Suprugu nekadašnje jugoslovenske predstavnice na „Evroviziji“, Tatjane Kameron Tajči, rak je već metastazirao sa pluća na druge organe.

Pevačica još uvek ne može da se pomiri sa zlom sudbinom koja je zadesila nju i njenog voljenog supruga Metjua, kom je kacer ušao u četvrtu etapu i metastazirao sa pluća na druge vitalne organe.

Lepa Hrvatica teško podnosi suprugov rođendan, dok je on na terapijama i u velikim bolovima u obližnjoj bolnici, a ona kod kuće sa decom.

Tim povodom oglasila se i na Facebook-u želeći da ublaži bol deleći ga sa prijateljima:

– Ovo smo mi. Pre godinu dana. Moj suprug Metju. Dar. Danas je njegov rođendan… i ne mogu da podnesem to što se probudio sam, sav u bolovima, u bolničkom krevetu… (Ja sam kod kuće sa decom). On je snažan i jak i ima najsnažniju veru. I ja sam snažna i znam kako da prebrodim emocionalnu bol i da pronađem ljubav u njoj. Upkos tome, rak je užasan, škodi mu, uništava njegov život i lomi moje srce u komade. Danas ću plakati. Između onih dobrih trenutaka… – rekla je između ostalog Tajči.

Ovaj pevačicin status naterao je suze na oči i onima sa najhladnijim srcem, te njeni prijatelji nisu znali kako da je uteše.

Možda se ipak desi čudo… Ostaje nam da verujemo u njih, jer nekad čuda odaberu baš nas da nam se dese.

Uz tebe smo, Tajči!

 

Autor: nadlanu.com/V.A.

Foto: Facebook/tatianatajci

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.