„TI OVDE NEMAŠ KUĆU, NISI POŽELJAN“: Snežana Đurišić se odrekla sina Marka Gvozdenovića

Kada me policija uhvatila, pozvao sam je da mi pomogne, a ona mi kaže: „Ti ovde nemaš kuću, nisi poželjan.“ Noć sam proveo na klupi, ispričao je Marko Gvozdenović

Snežana Đurišić se odrekla sina Marka Gvozdenovića, koji mesec dana živi kod drugarice, a povremeno prespava i u parku jer pevačica neće da ga primi u kuću.

IZA SNEŽANINOG OSMEHA SE KRIJE TEŠKA SUDBINA: Sin joj je robijao zbog ubistva, 16 puta operisan, bila u depresiji zbog supruga

Njihovi porodični problemi počeli su kad je on izazvao udes u kojem je poginula devojka, zbog čega je završio u zatvoru. Nakon toga Marko se odao alkoholu, razveo se, a onda su krenule svađe i teške reči koje je upućivao majci.

Sve sam joj sasuo u lice

- Nismo u dobrim odnosima, jednostavno pravio sam mnogo grešaka i zato neće da priča sa mnom. Ja sam veoma sličan njoj, mnoge stvari sam joj sasuo u lice i to joj možda nije odgovaralo. Uvek postoje razlozi za svađu, tu su bile i neke nekretnine. Ja sam jedno vreme pio i pristao sam na takozvano lečenje - rekao je Snežanin sin za Skandal i dodao da je napeta situacija između njega i majke kulminirala 2013, kad je preminuo njegov otac Slobodan:
- Tada je usledila netrpeljivost zbog poslova koje nisam mogao da obavim. Mama, recimo, vidi da ja odem da radim i da se mučim i kaže mi da napustim taj posao, pa sedim kod kuće besposlen, a ona mi prebaci što ne tražim posao. Ona se pravdala da je nervozna, a ja nisam imao kočnice. Krivo mi je sada zbog toga, umeo sam i da je izvređam.

Ne javlja se

Neko vreme živeo je u Americi, ali se nije snašao.
Kada me je policija uhvatila i napisala kaznu od 3.000 dolara jer mi je isteklo osiguranje za auto, pozvao sam mamu da mi pomogne, a ona mi je rekla: „Ti ovde nemaš kuću, nemaš gde da dođeš, nisi poželjan. Posvađali smo se kad si pošao“. Bukvalno me se odrekla. Ja je zovem, ona mi se ne javlja. Pošalje mi ponekad poruku. Kad sam se vratio, jedna drugarica se ponudila da mi pomogne. Mesec dana provodim u tuđoj kući, ne radim ništa, nemam para. Jedno veče, posle Zvezdine utakmice, nisam hteo da se vraćam u tu kuću, pa sam presedeo na klupi u parku u polusedećem položaju - završio je ispovest Snežanin sin.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Snežana je prošle godine prvi put govorila o nesreći koju je izazvao njen naslednik:
- Moj sin je voleo da popije i napravio je udes. To su bili strašni dani, pogotovo za porodicu koja više nema devojku koja se zvala Jelena. Prodala sam kuću jer sam u njoj mnogo plakala. Moj sin se još nije vratio svom životu.

Lekari ga jedva spasli
IMAO SAM 17 OPERACIJA

Marko je posle više od 15 godina progovorio o kobnoj noći kada je zbog neprilagođene vožnje izazvao saobraćajku u kojoj je poginula njegova saputnica Jelena Paunović:
- U kolima se, dok sam vozio, dešavalo nešto neprimereno i ja sam u jednom trenutku izgubio kontrolu i udario u banderu. To neprimereno ponašanje može da bude i nešto lepo. Možda smo se u tom trenutku i poljubili ili nešto drugo. Nije lepo da sada o tome govorim. Dugo sam ležao u bolnici, imao sam 17 operacija, pola stomaka nemam, lekari su mi jedva spasli nogu. Posle oporavka bio sam tri godine u zatvoru.

Tvrdi da nije tukao ženu
SNEŽANA ZVALA POLICIJU

Gvozdenović je stavio tačku i na brak sa Đurđom, s kojom ima ćerku i sina:
- Pisalo se da sam je tukao, ali nisam. Posle razvoda mnogo sam pio, a kad kući dođem pijan, majka i žena me napadnu. Umele su baš da me iznerviraju, ali ja nisam bio nasilan. Jednom prilikom mama je pozvala policiju i priveli su me, a posle se pokajala jer je znala da će to ostati zabeleženo u dosijeu.

Izvor: Kurir.rs

Pogledajte još