OPLJAČKAN STAN LJUBIŠE SAMARDŽIĆA: Ukraden i glumčev zlatni roleks, samo nedelju dana posle sahrane!

Samo nedelju dana nakon sahrane Ljubiše Samardžića, nepoznati lopovi opljačkali su stan slavnog glumca i reditelja. Provalnici su ukrali veću svotu novca i nakita, a između ostalog - i Samardžićev zlatni roleks! Pljačka se dogodila 22. septembra, usred bela dana. Zbog toga se veruje da je stan bio tipovan i da su lopovi dobro znali čije stvari odnose.

- Nepoznate osobe su oko 14 sati upale u stan poznatog glumca na Voždovcu. Popeli su se na terasu, razvalili vrata i ušli unutra dok u njemu nije bilo nikoga. Razbojnik je to iskoristio i tom prilikom ukrao više od 6.000 evra u različitim valutama i veću količinu zlatnog nakita - kaže izvor iz istrage.

Da sve bude još gore, pljačka se dogodila samo nedelju dana nakon što je Samardžić sahranjen.

- Porodica tek što je sahranila glumca, još se nisu oporavili od šoka koji ih je zatekao, a lopov je to uspeo da iskoristi. Pored porodičnih minđuša, narukvica i prstenja, razbojnik je ukrao i zlatni ručni sat marke roleks - kaže izvor.

- Sve fioke u trpezariji, dnevnoj i spavaćoj sobi bili su ispreturane! Odmah su pozvali policiju i prijavili pljačku. Inspektori su po dolasku na teren obavili uviđaj i uzeli sve tragove i otiske iz stana - dodaje sagovornik.

Glumac je taj sat zaista dugo nosio i imao je veliku emotivnu vrednost za njega, pa tako i za celu porodicu.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem i intenzivno traga za nepoznatim razbojnikom.

Ljubiša Samardžić umro je 8. septembra u Beogradu, u 81. godini, od posledica duge i teške bolesti.

Izvor: Telegraf.rs/Republika.rs

Pogledajte još