Milica Tričković oduševila na nedelji mode u Milanu!

Omiljena modna kratorka domaćih poznatih ličnosti Milica Tričković oduševila je modne znance na nedelji mode u Milanu. Ova talentovana mlada žena protekle nedelje predstavila je svoj rad svetu, a po reakcijama ljudi iz medija i onih sa društvenih mreža izgleda da svet nije ostao imun na Miličin rad.

Nova kolekcija, kojom se Milica predstavlja na Milano FW, zadržava "Patchwork" tehniku kao osnovnu ideju i način izrade kolekcije.

U kolekciji su dominantni tradicionalni srpski motivi, koji su kombinovani sa modernim i glamuroznim krojevima. Srpski gobleni će biti u središtu kolekcije, ručno popunjeni kamenjem i cirkonima, čime će svaki komad iz ove kolekcije biti unikatan.

Prozirni elementi i karneri daju ženstveni izraz modelima, a naizre se i prizvuk Španije, čime je dizajnerka želela da istakne osobine samosvesne i hrabre žene, koja je dama sa stilom, ali i osoba koja se ne plaši da pokaže svoje emocije i temperament.

Intersantno je da je Milica imala reviju istog dana i na istom mestu gde i slavni dizajner Mario Dice koji kreira za Selin Dion.

Pored brojnih faca iz Italijanskog i svetskog šoubiznisa Milici je iz prvog reda podršku pružila presednica "Serbian Fashon Week-a" i najmoćnija dama regionalnog modnog biznisa Svetlana Horvat. Milicu nakon revije u Milanu očekuje Pariška nedelja mode, ali i "Serbia Fashion Week" u Novom Sadu"

Pogledajte još