DVADESET GODINA DIZAJNIRA SEKS-IGRAČKE: Osim oblika, izrađujem ručno i detalje

Anjani Sidhartha je ljubav prema skulpturi i slikanju pretočila u dizajniranje seks-igračaka, i već 20 godina radi za kompaniju "Dok Džonson".

Ona je odrasla u Kolumbiji, a zbog strasti prema umetnosti veoma brzo se preselila u Kaliforniju, gde je planirala da sledi svoje snove.

Tada joj je prijatelj ponudio da preuzme njegovu poziciju u kompaniji, ali joj nije napomenuo da se odnosi na industriju za odrasle.

Iako je isprva bila iznenađena poslom koji je trebalo da obavlja u firmi, ona ga je prihvatila, a veoma brzo i zavolela.

Tako već 20 godina dizajnira seks-igračke, veoma realstičnog izgleda. Osim dizajna, ona se ne libi da zasuče rukave i ručno doda neki detalj.

- Trudim se da seks-igračka zadrži originalni izgled i teksturu, samo pravim malo kozmetičke promene - objasnila je.

Najvažnija stvar za Anjani u dizajniranju je da ne zaboravi da seks-igračka ima najvažniju svrhu, da pruži ljudima užitak.

Kao jedna od nekoliko vajara u svetu koji su specijalizovali za ručnu izradu u pravljenje seks-igračaka, Anjani ističe da je veoma predana svom poslu, a svoj rad usmerava ka inovacijama.

- Trudim se da igračka bude funkcionalna i da zadovoljava estetske kriterijume. Često pravim prototipe, nakon kojih se odlučujemo za model koji ćemo dalje usavršavati - istakla je kolumbijska umetnica.

Izvor: Super žena
Foto: Youtube/printskrin

Pogledajte još