MISS SRBIJE 2017: Upoznajte Saru Kostić, Hristinu Jerotić i Ivanu Gojković

Sara Kostić, Hristina Jerotić, i Ivana Gojković

U utorak 10. oktobra Srbija će dobiti novu Miss. Kompanija Color Press Group, kao jedan od medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg izbora, predstavlja vam finalistkinje za koje možete glasati na portalu nadlanu.com.

Sara Kostić

Miss Podrinja Sara Kostić dolazi iz Nove Pazove i profesionalno igra tenis. Studira sport i želja joj je da postane uspešna žena i sportski trener. Uzori su joj Novak Đoković i Serena Vilijams. Sara želi da se oproba u modelingu, a njen moto je: "Osmeh i ljubav leče sve!" Ceni postignuća Nikole Tesle.

Hristina Jerotić

Miss Pančeva Hristina Jerotić sledeće godine završava ekonomsku školu. Hobi joj je kuvanje italijanske hrane, a planira da upišei R&B koledž i psihologiju. Hristinin životni moto je: "Ako ne pokušaš nikada nećeš znati da li je vredelo." Divi se istrajnosti Sindi Kraford. Uzor joj je Nelson Mandela jer je on bio sanjar koji nikada ne odustaje.

Ivana Gojković

Gospođica Ivana Gojković je iz Zemuna. Paralelno sa R&B koledžom studiraće prava. Želja joj je da postane TV lice i uspešan advokat. Omiljeni pisac joj je Paulo Koeljo. Ivanin nmoto je: "Kakve su ti misli, takav ti je život!" Uzor joj je Merilin Monro - bila predmet divljenja i osoba koja je često morala da se bori sama protiv svih.

Foto: Zoran Mirčetić
********************
Production: Vesna de Vinča
Creative Director: Nebojša Pilipović Pilo
Stilista: Mladen Milivojević Baron
Dizajneri: Vladanka Celić, Marija Šabić, Lavani Couture
Nakit: BlingBling
Šminkerka Magdalena Kozačenkov – Purity akademija
Frizer: Češalj i Makaze – Raša Petrović
Šminka: Golden Rose Srbija

Pogledajte još